Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

I po meczu, a we wtorek rewanż.  8)

renia

I co to Ci dało? Jutro będziesz niewyspany i nie będzie Ci się chciało wstać do pracy... 8) :mrgreen:

Radzio

Cytat: Blackend w 2014-04-23, 21:40:47
Pierwsza połowa taka se, jak na te zespoły. Może w drugiej będę większe emocje?  :roll:

Dziwny jest ten świat. ;)
90 niekiedy z okładem minut wypatrywania tej jedynej lub "co by było gdyby", a tymczasem na Orlikach... majstersztyki trzy, cztery, piętnaście, wyniki jak u szczypiorniaków, zmiany chętnych do kopania jak w hokeju, ładnie skompletowany chaos na boichu i ... nuda. :D ;)
Dziwny jest ten świat... . ;)

Cytat: renia w 2014-04-23, 23:34:01
... i nie będzie Ci się chciało wstać do pracy... 8) :mrgreen:

... i swym brakiem zapału do niej umocnisz popwszechną wiarę w społeczną szkodliwość stosowania pewnego modelu żywienia. O! ;) ... ;)*

administ

Cytat: Blackend w 2014-04-23, 23:00:34
I po meczu, a we wtorek rewanż.  8)

Nuda, piłka nożna to nudna gra, bo piłka jest jedna, nóg więcej, a bramki są dwie.  :wink:

Blackend

I nie ma patyków. ;)  :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2014-04-23, 23:34:01
I co to Ci dało? Jutro będziesz niewyspany i nie będzie Ci się chciało wstać do pracy... 8) :mrgreen:

W tym sęk, że zawsze mi się nie chce, ale wymówkę przed samym sobą też dobrze mieć. ;)  :lol:

administ

Ale dziś grali!  :shock:
Wszystkie sesje były super!  :D

administ

Ładny meczyk Selby- Carter - obu lubię, szkoda, że na siebie tak wcześnie trafili.  :?

Zyon

45 lat...i znowu bezradna medycyna

CytatPo operacji, którą wówczas przeszedł, wydawało się, że pokonał chorobę, jednak po trzynastu miesiącach nastąpił jej nawrót. Trener Barcelony był operowany, przeszedł też radioterapię i chemioterapię.

http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Tito-Vilanova-nie-zyje,wid,16564111,wiadomosc.html?ticaid=1129e3
Work Buy Consume Die

renia

Widocznie Bóg tak chciał... 8)

renia

Albo pestek moreli nie śrutował... :roll: 8)

administ

Cooleś&Rec pewnie go w porę nie ostrzegli...  :(  :wink:

administ

Dziwne jest to, że tak legalnie ludzi wykańczają i to bardzo kosztownie!  :shock: :?
Dla mnie to jest legalna eutanazja, bo takie są efekty radio i (lub) chemioterapii.  :(

Sandman80

Sandman80

Cytat: admin w 2014-04-26, 15:25:19
Dziwne jest to, że tak legalnie ludzi wykańczają i to bardzo kosztownie!  :shock: :?
Dla mnie to jest legalna eutanazja, bo takie są efekty radio i (lub) chemioterapii.  :(

Kiedyś zupełnym przypadkiem minąłem sie  w aptece z ta dziewczyna http://marzenaerm.blogspot.com/p/rakija-historia-zwiazku_5.html

Teraz ja skojarzyłem skąd ja znam , jakieś tam lekarstwo 0,5 mln zl jedna seria 32 tys przynajmniej tak na fejsie pisze.  :?

renia

Cytat: admin w 2014-04-26, 15:25:19

Słabo jakoś się chwalą swoimi wynikami wyleczeń w porównaniu z tymi chorymi na raka, którzy nie biorą chemii (o ile tacy są w ogóle :roll:)...
Moja siostra przeżyła radio i chemioterapię, ale i tak mówi, że żałuje, że się na to zdecydowała. Lekarze jej nie powiedzieli co ją po tym czeka, jakie są skutki uboczne tych działań.... jest wrakiem człowieka... :?

administ

Grają na obu ES!  :D

Blackend

U nas grają na TVP2. ;)

administ

A smartphonem teraz można kanały w TV przerzucać. Pilot już niepotrzebny!  :wink:

Blackend

Hmm, kusząca propozycja. ;)  :lol: