Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

To może jaki strajk?  :roll: :wink:

administ

Kuce się skończyły i co widzę?  :shock:
Murphy prowadzi z Robertsonem 6:2 w finale!
Ale do dziesięciu wygranych framów grają, to jeszcze potrwa.  :D

Blackend

Cytat: admin w 2015-01-18, 20:01:36
To może jaki strajk?  :roll: :wink:

No a jak w odwecie za brak kasy kuchnia zastrajkuje?  :roll: ;)  :lol:
Nie, zdecydowanie nie lubię być głodny. ;)

Blackend

Cytat: admin w 2015-01-18, 20:22:34
Ale do dziesięciu wygranych framów grają, to jeszcze potrwa.  :D

Akurat na Wielkiego Szlema czas miło popłynie. ;)

administ

Tak to jest na własnym ...  :?
Tu prywaciarz prowadzący warzywniak, tak zemścił na "tych obiboków ze Śląska", bo sam od dwunastu lat nie był na urlopie!  :(  8)

Gavroche

Cytat: admin w 2015-01-18, 20:26:41
Tak to jest na własnym ...  :?
Tu prywaciarz prowadzący warzywniak, tak zemścił na "tych obiboków ze Śląska", bo sam od dwunastu lat nie był na urlopie!  :(  8)
:lol:

Blackend

Zawsze byłem pełen podziwu dla tych wszystkich z warzywniakami, kioskami ruchu czy innymi różnymi stoiskami na bazarach. Nie czekają biernie, a ciężko pracują na ZUSy srusy po to by pod koniec dostać kopa...  :?  :(  8)

administ

Właśnie, zdzierają zdrowie i później nawet głodowym ZUS-em się nie nacieszą za długo...  :?

Gavroche

Cytat: Blackend w 2015-01-18, 20:36:14
Zawsze byłem pełen podziwu dla tych wszystkich z warzywniakami, kioskami ruchu czy innymi różnymi stoiskami na bazarach. Nie czekają biernie, a ciężko pracują na ZUSy srusy po to by pod koniec dostać kopa...  :?  :(  8)
Ja też, jak zobaczyłem ile i jakich aut, domów i jakich, może mieć czteroosobowa rodzina mająca jeden osiedlowy warzywniak. ;)

Blackend

Ale tu na Śląsku Kwaśniewski był bardzo popularny i na warzywniaku nie szło się dorobić. ;)

Gavroche

Cytat: Blackend w 2015-01-18, 21:01:31
Ale tu na Śląsku Kwaśniewski był bardzo popularny i na warzywniaku nie szło się dorobić. ;)
Tararara, raczej buły, kluchy i klopsy. ;)

Blackend

No ale później zostaliśmy uświadomieni i niedzielna rolada jest z odrobiną frytek i łyżką modrej kapusty. ;)  :D

administ

Cytat: Gavroche w 2015-01-18, 20:53:44
Ja też, jak zobaczyłem ile i jakich aut, domów i jakich, może mieć czteroosobowa rodzina mająca jeden osiedlowy warzywniak. ;)

Bo w stolicy, to więcej płacą budżetowym, dlatego i pietruszka droższa, ale na prowincji w takim Wieśławku, to ciężko po opłatach i podatkach średnią krajową z warzywniaka wyciągnąć.
Co innego sezonowa lewizna z namiotu przy ulicy, to nawet całkiem ładnie się wychodzi. Szczególnie na truskawkach. Na parę miesięcy się odbijają, jak składek społecznych nie płacą.  8)

Gavroche

Podobno przepaść jest spora.
Handlowiec z Tropicala opowiadał ostatnio, że chyba w Ostródzie rozważają saszetki pokarmu (12g) i dzielą łyżeczką na gramy, bo ludzie nie chcą kupować rybkom żarcia w całości (2,3, może 4 pln)... :(

administ

Wreszcie trochę tenisa się zaczyna!  :D

Blackend

Ale tam ponoć jakaś rzeź niewiniątek była.  :shock: ;)

administ

Ula padła ...  :cry:  :?  :wink:

Blackend

Sabina też.  :?  8)

administ

Szkoda, ale nic się na to nie poradzi.  :wink:

Blackend

Zawsze można przełączyć kanał, jak się ma pilota oczywiście. ;)