Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Reklama była żadna, zero plakatów, bilbordów, nawet necie nic nie widziałem.
Ceny zaporowe. Zapłaciłem 90zł za finał.
Spodek wiecznie płacze, że ma mało imprez, ale pewnie ma dofinansowanie jak się w ten sposób zachowuje.  8)

Prywatna myśląca firma, Satrianiego (niszowy artysta) zaprosiła do klubu na 200-300osób, bilety się dobrze sprzedały, to przenieśli koncert do amfiteatru w Parku Sowińskiego, a za dwa lata koncert już był na Torwarze - tak to się robi.  8)

renia

Pewnie jakieś spiski... 8)

Blackend

Ale w niemieckich mediach nic nie piszą, więc nie łykam. ;)

renia

Tak trzymaj... 8)

Blackend

http://sportowefakty.wp.pl/hokej/596231/hokej-mistrzostwa-swiata-katowice-2016-na-zywo-terminarz-transmisja-tv-i-online-
Jak na prawdziwych sportowców przystało jutro całą rodziną idziemy Polaków dopingować. ;)  :D
Grają z takimi skośnookimi, to może nam do bramki nie trafią. ;)  :lol:
Koszulki biało czerwone mamy, czapeczki również i będziemy do Was machać, bo ma być transmisja. ;)  :D

administ

Nasi ponoć mają szansę awansować do elity, może tym razem się uda!  :D

RafałS

O może w końcu coś do popatrzenia. No chyba że akurat będę NBA odsypiał.  :D

administ

Tu snooker leci na okrągło.  8)

RafałS

Też fajne, ale bardziej w rzeczywistości. :)

administ

Aż taki to ja nie jestem, żeby do Sheffield się wybierać, jak nawet na Gdynia Open nie mogę się zebrać...  :? ;)
Nawet autostrada jest i nic...  :(

renia

...i Gdynia jest open... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2016-04-23, 21:10:49
Aż taki to ja nie jestem, żeby do Sheffield się wybierać, jak nawet na Gdynia Open nie mogę się zebrać...  :? ;)
Nawet autostrada jest i nic...  :(
No jak tak można!  :evil: ...Nie no, żartuję. Źle to ująłem. Fajnie to jest sobie przy stole popukać w kulki. Tyle że poziom nie ten.  :lol:

administ

Dawniej w biladrowoniach to jeszcze można było papierosa przy stole zapalić, a dziś - dziadostwo - tylko samego piwka można się napić... ;)

administ

administ

Wczoraj Ronnie O'S... odpadł, ale na własne życzenie...  :?
Pięknie grają, aż miło patrzeć.  :D
Jak to dobrze, że już się wkrótce kończą te Mistrzostwa, bo można przez nie zdrowie stracić! ;)

Blackend

To prawda, sport potrafi zmęczyć. ;)

administ

Oj!
Ledwie żyję, po tych nieprzespanych nocach ... ;)
Ale na szczęście już się kończy.  8)

Blackend

Wystarczy że Nocna Zmiana w poświęceniu dla narodu pracuje. ;)

Blackend

https://sport.tvp.pl/25080265/ms-kolejne-wyzwanie-polska-austria-dzis-w-tvp
Dzisiaj meczyk i trudno tak z wyschniętym gardłem od kibicowania siedzieć. ;)
Wybrałem się na spacer, a że nie lubię tak bez powodu chodzić, to zupełnie przypadkowo wstąpiłem po piwko. ;)
Kupiłem Atak Chmielu od Pinty http://www.browarpinta.pl/oferta/pinta-atak-chmielu-15-1,1.html bo nie było nic więcej interesującego co bym znał, a to piwko przypadło mi do gustu. Z góry ostrzegam, że dla osoby przyzwyczajonej do piw koncernowych, obojętnie czy polskich, czeskich, czy niemieckich, a jeszcze nie daj boże dosładzających sokiem owocowym, to piwo będzie niepijalne i za gorzkie.  :D

administ

Ale coś słyszałem, że szanse awansu są już tylko teoretyczne...  :?