Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Blackend w 2016-04-27, 18:16:07
Kupiłem Atak Chmielu od Pinty http://www.browarpinta.pl/oferta/pinta-atak-chmielu-15-1,1.html bo nie było nic więcej interesującego co bym znał, a to piwko przypadło mi do gustu. Z góry ostrzegam, że dla osoby przyzwyczajonej do piw koncernowych, obojętnie czy polskich, czeskich, czy niemieckich, a jeszcze nie daj boże dosładzających sokiem owocowym, to piwo będzie niepijalne i za gorzkie.  :D

Spragniony, to nie taki atak przeżyje... ;)  :lol:

Blackend

Nawet na spacer pójdzie. ;)  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2016-04-27, 18:41:09
Ale coś słyszałem, że szanse awansu są już tylko teoretyczne...  :?

Będzie dobrze jak nie spadną niżej.  :D
Wczoraj z faworytem (obok Austrii) Słowenią zagrali rewelacyjnie i wygrali 4:1, a z Koreą niestety przegrali 1:4.  :?
Czyli formę mają wyrównaną. ;)

Blackend

1:0 dla naszych, druga tercja i już były dwie bójki - jest nieźle. ;)

administ

A tu snooker leci.  8)  :D

Blackend

A tu też kijkowcy w TV. ;)

administ

:lol:
Miło popatrzeć, bo patolkiem tak szturchnąć, aby wpadło w dziurkę, to sztuka jest... ;)

Blackend

A jak jeszcze uda się z kolejną poprawić, to jest dopiero Master. ;)

administ

:lol:
Szczególnie, jak wyjdzie strzał przez cały stół... ;)

Blackend

:shock:
A to dużo od sprężystości kija zależy. ;)  :lol:

administ

Na szczęście już ćwierćfinały się skończyły!  :D

Jarek

Bez Ronniego nuda ,ale Higins będzie mistrzem ,ja tak obstawiam  :lol:

administ

Ale on też już odpadł, jest w półfinałach dwóch miłych Chińczyków: Ding, Fu oraz McManus i Selby.
Pierwszy raz w historii finał może być chiński!  :shock:

Jarek

No myślałem że Hipcio wygrał ,bo taką dostałem info od kolegi . Jak Sali odpadł to nie śledzę tak .No ale Selby musi ratować honor :lol:

administ

Półfinały w snookerze - coś pięknego. Dawno się tak nie naoglądałem "z zapartym tchem". ;)
Grają fantastycznie, choć McManus z Dingiem jakby efektowniej.  :D

Jarek

Cytat: admin w 2016-04-30, 16:03:01
Półfinały w snookerze - coś pięknego. Dawno się tak nie naoglądałem "z zapartym tchem". ;)
Grają fantastycznie, choć McManus z Dingiem jakby efektowniej.  :D
Ding już tyle prowadzi ? A Manus miał być czarnym koniem w finale .Długie bile wciąga Ding jak odkurzacz  :lol:

administ

Cytat: renia w 2016-04-30, 16:19:22
Cytat: admin w 2016-04-30, 16:01:36
http://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/10-goli-polak%c3%b3w-na-koniec-m%c5%9b-awansu-nie-ma-ale-kadra-pokaza%c5%82a-potencja%c5%82/ar-BBsqWgs?ocid=spartanntp - a miała być wreszcie ta dobra zmiana... ;)

Zaszczytne trzecie miejsce. :D Medalowe. Każdą wiadomość można podać na różne sposoby... :roll:

W drugiej lidze chyba nie dają medali? :roll: ;)

renia

Nie będę się kłócić, ale chyba dają... :lol: 8)