Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:lol:
Otóż to... ;)

renia

Tylko ta kasa i kasa... :? 8)

Blackend

Właśnie, dlaczego większość społeczeństwa chce jej ode mnie i mojej rodziny?  8)

renia

Pewnie widać po Was, że macie jej nadmiar... 8) :lol: :wink:

administ

Nadmiar to ma "dobra zmiana" i to nie swojej!  :?

RafałS

Cytat: Blackend w 2018-01-06, 21:46:10
Właśnie, dlaczego większość społeczeństwa chce jej ode mnie i mojej rodziny?  8)
Nie od ciebie tylko od rządu co ma.  :wink:

administ

Otóż to, nawet lekarze, co porszakami jeżdżą... ;)
A rząd jak ma to da!  :D
A jak nie ma, to pożyczy na obywateli dla obywateli.  :lol:

Blackend

Z marketów i banków ściągnie.  :lol: :lol: :lol:

administ

Ale tylko w teorii pisowskiej... ;)

Jarek

Cytat: renia w 2018-01-06, 21:20:21
A Ty zmieniłeś obywatelstwo? :shock: :mrgreen:
A co ma wspólnego obywatelstwo z fanatyzmem?

Blackend

Cytat: renia w 2018-01-06, 22:23:52
https://www.forbes.pl/gospodarka/dochody-z-podatku-od-bankow-w-2017-r-podatek-bankowy/008qk1g

Właśnie, właśnie o to chodzi - trzeba jeszcze podwyższyć daninę aby sprawiedliwość społeczna żyła w permanentnym kredycie.  :lol:

administ

Cytat: renia w 2018-01-06, 22:23:52
https://www.forbes.pl/gospodarka/dochody-z-podatku-od-bankow-w-2017-r-podatek-bankowy/008qk1g

I to jest piękne! Ściągają ze swoich klientów, a ci się cieszą, że na 500+ "banksterzy dokładają"...  :lol:
Jakie to polskie!  :?

administ

Cytat: Jarek w 2018-01-06, 22:25:47
Cytat: renia w 2018-01-06, 21:20:21
A Ty zmieniłeś obywatelstwo? :shock: :mrgreen:
A co ma wspólnego obywatelstwo z fanatyzmem?

A bo w Europie się przyjęło, że przeciętny Polak to katolik, ksenofob, faszysta i fanatyk.  :?

Jarek

To taka nowa tradycja od dwóch lat. :lol:

administ

A jeszcze dojdzie, że "antyżyd", bo zrabowanych pieniędzy (co Trump zaraz nakaże wypłacić) wymordowanym w Polsce Żydom nie chce oddać.  8)
Mafia żydowska wydoi ten kraj do reszty przy uciesze i aprobacie tłuszczy, ale żeby zaraz nie było, że jestem "antysemitą", bo ja tylko stwierdzam fakty!  :D

Jarek

A jeszcze mogą zarzucić żeś nie Polak, bo przez świadomość pozbawią obywatelstwa :lol:

administ

Mnie to rybka, co i którzy o mnie myślą...   8)

madre

Cytat
A bo w Europie się przyjęło, że przeciętny Polak to katolik, ksenofob, faszysta i fanatyk.  :?

Ale tutaj ponoć są sami nieprzeciętni z wyjątkami nie nieprzeciętnymi. :lol: Ponoć też Europa jest enklawą pokojowego islamu a w tym tubylczym narodzie nieszczęśliwie doświadczanego kraju mnóstwo tych: kk, ff, BND, CIA, KGB, Mosad, $$ i SS a nawet 4-es.  :lol:
Cytat