Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Jarek w 2018-02-08, 17:29:15
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/736546/zuzel-nie-chce-byc-poprawny-politycznie-zawodnicy-wspieraja-grid-grils
Poprawność do porzygu :?

Takie ładne i młode dziewczyny mogą nieźle rozwścieczyć niejednego fanatyka, któremu wzrok siada. ;)

Jarek

Jak nie równa? Nie ma żadna burki :lol:

Jarek

Cytat: Radomiak w 2018-02-08, 18:27:57
Cytat: Jarek w 2018-02-08, 18:21:22
Cytat: Radomiak w 2018-02-08, 18:16:04
I bardzo dobrze. I niech sobie wezmą dziewuchy w burkach. :roll:
Żadnych nie chcą, nawet w burkach. :lol:
:lol:
Szowinistyczne świnie.
Żebyś wiedział, wszystko tylko dla siebie.
Kiedyś byłem na balu żużlowców w Lesznie, to 15 porządnych kobiet było zaproszone dla samotnych. Pewnie i ten zwyczaj już upadł. :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-02-08, 18:29:17
Cytat: Jarek w 2018-02-08, 17:29:15
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/736546/zuzel-nie-chce-byc-poprawny-politycznie-zawodnicy-wspieraja-grid-grils
Poprawność do porzygu :?

Takie ładne i młode dziewczyny mogą nieźle rozwścieczyć niejednego fanatyka, któremu wzrok siada. ;)
Tylko mi nie usiłuj wmówić żem fanatyk. Ja się piękną kobietą tylko zachwycać potrafię. :lol:
Obstawiasz?

Jarek

No dobra, następny link będzie chorobach  :lol:

Jarek

Blackend

Cytat: Jarek w 2018-02-08, 18:36:52
Tylko mi nie usiłuj wmówić żem fanatyk. Ja się piękną kobietą tylko zachwycać potrafię. :lol:
Obstawiasz?

Co innego patrzeć i wzrok wyostrzać, a co innego po złości zakazywać innym. ;)

administ

Ale "zakazane" bardziej korci... ;)

Blackend

Dlatego zakazują sprzedaży alkoholu, żeby smak wyostrzyć.  :lol:

Blackend

Skoki się rozpoczęły.  :D
A od Eurosportu dostałem dodatkowe trzy kanały gratis na czas Olimpiady.  :shock:  8)
To się nazywa Dobra Zmiana, a nie jak tamci co... ;)

administ

Dziwne, bo ja też dostałem trzy dodatkowe ES, ale jakoś ich nie oglądam, bo tylko czas z Seulu pokazują!  :shock: ;)

Jarek

No i po zawodach. Czwarte miejsce to bardzo dobry wynik. :lol:

Radomiak

Cytat: Jarek w 2018-02-10, 16:41:44
:shock:https://sportowefakty.wp.pl/pjongczang-2018/737001/pjongczang-2018-konkurs-pelen-nerwow-polacy-najwiekszymi-przegranymi
Powiało. :lol:

Okropne rzeczy się ponoć działy. Niestety przegapiłem. Ale słucham teraz komentarzy. :lol:
Tylko skoczkowie nie biadolą. :lol:

administ

Ale po pierwszej serii była szansa na srebro i złoto dla Polski i Polaków, a tu niestety nastąpiła "dobra zmiana" i jest jak jest...  :? ;)

administ

Cytat: Radomiak w 2018-02-10, 17:01:30
Okropne rzeczy się ponoć działy.

Oczywiście!  :shock:
To był zmasowany atak na Polskę i Polaków przez Niemców i Norwegów, niestety dokonany z powodzeniem...  :?  :cry:

Radomiak

Cytat: admin w 2018-02-10, 17:04:10
Cytat: Radomiak w 2018-02-10, 17:01:30
Okropne rzeczy się ponoć działy.

Oczywiście!  :shock:
To był zmasowany atak na Polskę i Polaków przez Niemców i Norwegów, niestety dokonany z powodzeniem...  :?  :cry:
No skoro tak twierdzisz.  :roll: Nie będę się sprzeczał. :lol:

Jarek

Docenić innych zawodników nie jest aż tak trudne, chyba że silny wiatr przeszkodził w zdobyciu medalu :lol:

administ

A co tu doceniać?  :shock:
Nie chciało się zdrajcom powalczyć o honor Polski i Polaków, to teraz jest zamiast "Polska ponad wszystko", to na kolanach, a pierwszy sort chla dziś na smutno!  :?

Jarek

Na wesoło lepiej wchodzi. :lol: