Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Tego się nie nauczysz, wybrańcem trzeba być. :lol:

Blackend

:lol:
Trzeba bardzo ludzi kochać i to tak mocno, że aż trzeba im zabrać, bo pieniądze szczęścia nie dają. ;)

Jarek

Jak przykucnie to jest hiena, a na ciele znak jelenia :lol:

Radomiak

Cytat: Blackend w 2018-06-03, 22:23:43
Trzeba bardzo ludzi kochać i to tak mocno, że aż trzeba im zabrać, bo pieniądze szczęścia nie dają. ;)
Taka ojcowska rózga?  Dlatego tyle na "spadzie". 8)

administ

Dziś o osiemnastej meczyk - oby ostatni, bo to nie ma co ryzykować, że się wygra w Hali Mistrzów.  8)
Bo piłka jest jedna, a kosze dwa... ;)

Blackend

Cytat: Radomiak w 2018-06-03, 22:48:58
Taka ojcowska rózga?  Dlatego tyle na "spadzie". 8)

Ojcowska, to by zagonił do roboty, a to taka bardziej dobrosąsiedzka "miłość". ;)

administ

A za parę dni Włodzimierz Wielki ogłosi otwarcie Mundialu.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2018-06-04, 08:19:11
Dziś o osiemnastej meczyk - oby ostatni, bo to nie ma co ryzykować, że się wygra w Hali Mistrzów.  8)
Bo piłka jest jedna, a kosze dwa... ;)
https://youtu.be/zN_jrXMhi_M?t=10m8s  :wink:

Bym się skłaniał ku siedmiu meczykom...  Zobaczymy. 8)

administ

Jasne, jedna pełna hala, to kupa szmalu, który lekkomyślnie wygrywając przedwcześnie można stracić.  :?
Ale jak coś nie pójdzie? :roll: ;)

RafałS

Cytat: admin w 2018-06-04, 09:37:32
Jasne, jedna pełna hala, to kupa szmalu, który lekkomyślnie wygrywając przedwcześnie można stracić.  :?
Ale jak coś nie pójdzie? :roll: ;)
Trzymajmy kciuki  8) ... Za właściwą drużynę.  :wink:

administ

A ja za pewniaka... ;)

madre

Cytat: madre w 2018-06-03, 21:32:06
Cytat: admin w 2018-06-03, 20:58:13
Ale jak to?  :shock:
Przecież optybojówki mają zorganizować optyland dla wszystkich!  8)
Wegusiom i innym korytkowcom będą optyfanatycy do gardłeł smalec wiadrami lać, aż te biedaki nie zmiękną, wyrzekną się liści i wreszcie zaczną chwalić Doktora i jedynie słuszne DO... ;)
Ponoć przywódcą tych mających uszczęśliwić ludzkość organizatorów - optybojówkowców jest Martini Buter King, który ponoć miał taki dream-sen. Coraz częściej słychać w maglu i w poczekalniach przychodni państwowej służby uzdrawiającej naród, że istnieje bardzo duże podobieństwo Kinga do Yeti, którego odciski stóp widziano na zasypanej śniegiem plaży Copacabana. 8)
Cytat: admin w 2018-06-03, 21:33:48
Jak napiszę, że "rozumiem" - to skłamię niestety.  :?
W skrócie, chciałem podzielić się refleksją, że ilość zaobserwowanych przeze mnie osobników zwanych grupowo optyfanatyków, zrzeszonych w zorganizowane optybojówki jest porównowywalna z ilością osobników Yeti. Dużo o nich się mówi, ale niewielu ich widziało. Być może istnieją i uganiają się zamaskowani pod osłoną nocy po wodzisławskich lasach nawracać z wiadrami ciekłego, ciepłego smalcu grupy wafelkowych hitlerowców.  :lol:
Zaobserwowano natomiast znaczną ilość samozwańczych "poprawiaczy" zasad ŻO  którzy mają usilną chęć na "plecach" Doktora robić geszefty.

RafałS

Anwil mistrzem. Coś nie poszło, albo wariant bezpieczny. Było za dużo podejrzeń.  8)

administ

SUPER!  :D
Nie chcieli ryzykować siódmego meczu u siebie! ;)

administ

ANWIL WŁOCŁAWEK!!!  :D

Blackend

Brawo, aż otworzyłem sobie browara ze szczęścia. ;)

renia

Z czego się cieszycie, przecież to nie jest niemiecka drużyna? :shock: 8) :lol:

Blackend

Dlatego tylko jednego otworzyłem.  8)

Jarek

renia

Cytat: Blackend w 2018-06-04, 22:42:14
Dlatego tylko jednego otworzyłem.  8)

...i pewnie bezalkoholowego... :wink: