Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2020-12-17, 08:19:41
Cóż za wspaniały turniej! Dawno nie widziałem tak wspaniałych meczyków!  :D
Bingham był bliski wyeliminowania Trumpa! Było to całkiem realne, gdyby nie jedno chybienie.  :(

Ronni gra z Wilsonem. Będzie ofensywnie ciekawie.  :lol:
Ale nie wiem kiedy.

admin

Rakieta przegrywała 2:0, ale widzę, że jakoś się podźwignęła i wygrała 5:3!  :shock:
No jest dalej sens oglądać! ;)
Szkoda, że na żywo się nie da.  :(

admin

https://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/by%C5%82-lewangoalski-lewanabski-leihwandowski-teraz-nadali-polakowi-nowy-pseudonim/ar-BB1c19Yy?ocid=msedgntp - słucham od paru godzin niemieckiego radia, (bo z polskich tylko radyjko ojca dyrektora osiągalne) i w każdych wiadomościach Niemcy pieją o sukcesie Lewego!  :D Same superlatywy pod jego adresem, a o trenerce osobistej - Ani ani słowa!  :shock: :?
Ten Lewy to normalnie duma Niemców się okazuje! ;)  :lol:

Gavroche

Na pewno wśród przodków ma Niemców. ;-)

Blackend

Jarek

Cytat: admin w 2020-12-18, 05:09:07
Rakieta przegrywała 2:0, ale widzę, że jakoś się podźwignęła i wygrała 5:3!  :shock:
No jest dalej sens oglądać! ;)
Szkoda, że na żywo się nie da.  :(

Super meczyk tak jak przewidywałem, Wilson grał ofensyfnie, a nie jakies sztuczki psychologiczne.

Zobaczymy w jakiej formie jest Ronni, Trump go postawi do pionu 

admin

A ja zaraz wypływam z Dunkierki!  :shock:  :D
Ale o Londyn nie zahaczę, bo dziś urzekł mnie pewien kasztel w Holandii i zbyt dużo czasu tam zmitrężyłem. Znaczy nie tyle ta ruina, spalona przez Niemców podczas WWII, co po nim została, ale Gospodarze, bo to prywatna posiadłość, a tego nie wiedziałem, więc myślałem, że odejdę z kwiwitkiem, a tu...  :shock:
Trafiłem na bardzo miłych, przejętych ludzi, bardzo miło mi się ten dzisiejszy poranek z nimi spędziło.  :D
I nawet pozwolili parę zdjąć na fb wrzucić.  8)

Blackend

Może to z litości jak się dowiedzieli, że z Kaczystanu jedziesz? ;)

admin

Mnie wychodzi doświadczalnie, że beneluksiaki są jednymi z najmilszych nacji w Unii.  :D

admin

Ale Trump nalał O'S!  :shock: :?
Coś poszło nie tak! ;)

Jarek

Noooo.
Trump gra  najskuteczniejszego snookera, i ma cel, być najlepszym. Ronni gra swoje tylko że na 70%. Dlatego nie wygrał jeszcze zadnego turnieju w tym roku. Jakby co too opinie ekspertów na niemieckim EU.
Zapomnieli dodać, że wzrok już nie ten co kiedyś. :lol:

admin

:(
Czyli od wczoraj turniej możemy uznać za zakończony... ;)  :lol:

Jarek

No jakos tak bez Sullivana lipa.  :?

admin

Wiadomo, niektórzy są po prostu niezastąpieni, jak dla przykładu... ;)

Jarek

admin

Taki pis dla przykładu- bez naczelnika pogryzą się jak wygłodniałe istoty o warzywa i owoce! ;)

Jarek

Utracenie takiej osobowości??? Będzie cięzko bez naczelnika  :lol:

admin

:shock:
Wiadomo - "zbawca narodu" - chce dorównać tow. Jaruzelskiemu, co ruskich wojsk szykujących się do interwencji nie wpuścił stanem wojennym... ;)  :lol:

Jarek

Ania chyba przesadziła, wyglada jak "steward" z Batorego :lol:
https://www.sport.pl/pilka/7,64946,26641826,najwiekszy-robert-lewandowski-na-swiecie-imponujacy-widok-w.html

Imponujące!!! Jaka świetna reklama knebli i pandemii.