Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Tam chyba jakiś Polak jest niezły, ale się tym sportem specjalnie nie ekscytuję...  :?

admin

Cytat: Blackend w 2021-01-03, 18:43:52
Ludziska muszą coś w tym telewizorze oglądać aby nie myśleć za dużo. ;)

A to powinni msze święte transmitować na okrągło, bo nic tak nie odmóżdża jak klepanie zdrowasiek.  8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2021-01-03, 19:14:06
W darcie mistrzostwa swiata ogladam, bo bez masek
Dziwne dlaczego skoki sa objete taki rygorem kneblowym. Pewnie skocznie za blisko stoków :lol:
Potencjał propagandowy wyższy. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-01-03, 20:02:07
Cytat: Blackend w 2021-01-03, 18:43:52
Ludziska muszą coś w tym telewizorze oglądać aby nie myśleć za dużo. ;)

A to powinni msze święte transmitować na okrągło, bo nic tak nie odmóżdża jak klepanie zdrowasiek.  8)
:lol:

Jarek

Cytat: RafałS w 2021-01-03, 20:07:16
Cytat: Jarek w 2021-01-03, 19:14:06
W darcie mistrzostwa swiata ogladam, bo bez masek
Dziwne dlaczego skoki sa objete taki rygorem kneblowym. Pewnie skocznie za blisko stoków :lol:
Potencjał propagandowy wyższy. 8)

Na dupy niech sobie pozakładaja ten swój produkt regionalny.

admin

Zerknąłem wczoraj na ten finał darta, ale nuda straszna, bo jednemu wychodziło wszystko, a drugiemu prawie nic...  :?
Bynajmniej póki oglądałem.  8)

Jarek

W styczniu snooker naszczęscie :wink:

Jarek

Cytat: admin w 2021-01-04, 09:14:37
Zerknąłem wczoraj na ten finał darta, ale nuda straszna, bo jednemu wychodziło wszystko, a drugiemu prawie nic...  :?
Bynajmniej póki oglądałem.  8)

Dla mnie to nic innego jak "knajpowa zabawa", ale i tak zawsze wolalem kręgle, bo małe kulki i trudno wszystkie zbić.

Jarek

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/917349/bundesliga-bayern-mainz-kolejny-wielki-wystep-lewandowskiego-kapitalne-noty-pola

Na takiej skuteczności juz tyle lat? Praktycznie od samego( Borusia) poczatku wymiata.
Moze pobije rekord (40 goli w sezonie) Mullera. Pamietacie go? Strzelił nam gola w półfinale MŚ 74. :lol:

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-01-04, 10:40:45
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/917349/bundesliga-bayern-mainz-kolejny-wielki-wystep-lewandowskiego-kapitalne-noty-pola

Oglądałem ten mecz i już się cieszyłem jak było 2:0 dla Moguncji, ale w końcu nie wytrzymali kondycyjnie i przegrali, szkoda bo znowu pieniądze wygrały.  :? 8)

Jarek

Stara zasada bić mistrza :lol:
Wiadomo slabszy jak wygra sprawiedliwiej na duszy.

admin

https://www.msn.com/pl-pl/sport/sporty-zimowe/cudowny-triumf-kamila-stocha-w-turnieju-czterech-skoczni-polak-wygrywa-w-bischofshofen/ar-BB1cwNF6?ocid=msedgntp - brawo! Może Vateusz, a nawet sam PAD dostąpi zaszczytu zjedzenia śniadanka ze skoczkami, bo to ponoć "sport narodowy"... ;)

Jarek

Po zakończeniu sezonu bedzie sniadanko, tera chopy nie maja czasu. :lol:

admin

I ten stan umysłu zwany "koronaświrus" przeszkadza... ;)

Jarek

A przy kamerach nawet w kneblach bananki łykali, ale zeby aż tak sie bać? :shock:

admin

Dobrze, że niemiecki sanepid badał polskich skoczków negatywnymi, a nie pozytywnymi tesrami, bo nic by działacze nie zdziałali...  8)  :lol:

Jarek

No z tymi testami zrobiło się głośno, ale uciszyli.  :lol:

admin

Przedawkowali partię pozytywnymi testami...  :? ;)