Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale tam rezerwy grały.  8)

Blackend

Zbagatelizowali rywala.  8)
Grał Muller, Lewy, Gnabry i Kimmich.  8)
Reszty za bardzo nie znam, ale ci czterej to ścisła czołówka.  8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-01-14, 09:19:07
Bayer w niemieckim pokalu z drugoligową (czyli dawniej z trzecią) drużyną przegrał.  8)
Coś pięknego, nareszcie kasa nie wygrała.  :D

Może w kneblach im Sydolf kazał grac , dlatego

Blackend

Przyjechali na imprezkę, bo to miała być tylko formalność, a tu nic z tego.  :lol:
A może ci z tej Kilonii jacyś tacy nieprzekupni? ;)  :lol:

Jarek

A moze byc też i w druga stronę. Ale co tam, wazne że słabszy wygrał :lol:

admin

Wilson lepiej gra, a przegrywa z Gilbertem!  :shock:
Ale tak to czasem w życiu bywa... ;)
Choć do zakończenia meczu jeszcze z parę ramek zaliczą.  8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2021-01-14, 17:49:10
A moze byc też i w druga stronę. Ale co tam, wazne że słabszy wygrał :lol:

Może być, milioner też lubi przytulić kolejne miliony. ;)
Ale wygrywając puchar, to z reklam i sprzedaży gadżetów na pewno mieli by więcej.  8)

admin

No i statystycznie gorszy w każdym elemencie gry - wygrał!  :shock:
Ale Wilson sam sobie winien, bo spudłował kluczową bilę ...  :?

Jarek

Jak wyszedł na prowadzenie, to po otwarciu Gilberta odstawna była za odważna,  maniery RS, Gilbert wykorzystał i zrobił remis.  :lol: Fajny meczyk był, bo Wilson gra ciekawie, dlatego. :lol:

admin

Nasza dziewusia sędziuje mecz Binghama i Morphyego!  :D
2:2 - po pierwszej sesji.

admin

6:3! Śliczny mecz, lubię obu, więc się cieszę, a jednocześnie jest mi smutno!  :shock: ;)  :lol:

admin

Ciekawie się zapowiadają półfinały! Wczoraj rakieta odpadła przez Higginsa...  :?

Jarek

A pisałem ze rakieta nie lubi z nim grac.,  to żeś się śmiał :lol:

Jarek

https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/919213/f1-odwolanie-kolejnych-wyscigow-kwestia-czasu-wszystko-z-powodu-koronawirusa

Świetnie niech wszystko zamykaja byle szybko, nawet spożywkę.Przynajmniej szybciej spotkamy sie na ulicach, ale z pałami w rękach, a nie jakieś pomrukiwania pod nosem 8)

Trzainacy

Niech że już ich góra wpuści na swoje podwórko bo inaczej przyszłej zimy trza bedzie ,który milion poświęcić na Polską wyprawę.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/k2-szerpowie-coraz-blizej-zdobycia-ostatniego-osmiotysiecznika-zima/hr6qwtp,79cfc278

Jarek

Tam miejcowi wchodzą bez problemu na 8000, no ale ci reprezyntuja swiat patoli, musi być dramaturgia. Tutaj na dole przynajmniej dbaja o nasze zdrowia, sklep maseczka, za chwilę będzie toaleta maseczka kupeczka . :lol:

Trzainacy

admin

Cytat: Jarek w 2021-01-16, 10:45:56
A pisałem ze rakieta nie lubi z nim grac.,  to żeś się śmiał :lol:

A bo ja nie mam aż tak dogłębnej wiedzy na temat snookera - lubię tylko oglądać...  :D

admin

Cytat: Jarek w 2021-01-16, 11:00:11
https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/919213/f1-odwolanie-kolejnych-wyscigow-kwestia-czasu-wszystko-z-powodu-koronawirusa

Świetnie niech wszystko zamykaja byle szybko, nawet spożywkę.Przynajmniej szybciej spotkamy sie na ulicach, ale z pałami w rękach, a nie jakieś pomrukiwania pod nosem 8)

To niegroźne kretyńswo koronaświrusowe nigdy się już nie skończy, bo świetnie za ryje chwyciło, a do tego jaki dochód cwaniaczkom wygenerowało!  :shock:
Tylko jakaś nowa "pandemia" może to zjawisko przyćmić! ;)

Blackend