Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Granie do trzech wygranych ramek "z powodu covid" jest bez sensu - wypaczony turniej!  :?

admin

Teraz Dale prowadzi 2:0 z Williamsem - no nie wierzę, choć widzę!  ;) 8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-08-18, 20:45:21
Granie do trzech wygranych ramek "z powodu covid" jest bez sensu - wypaczony turniej!  :?
Bardzo dobry pomysł, moze sie sprawdzi, i w innych dyscyplinach też wprowadzą :wink: :lol:

admin

Na tercje będą grać?  :shock: ;)

admin

No chyba jednak Williams jakoś tego Dominika zmęczy 3:2...  8)

renia

Cytat: admin w 2021-08-18, 20:45:21

Dobrze, że jeszcze zdalnie nie grają... :D :wink:

admin

:lol:
Tak patrzę i nie dowierzam - poziom meczów niski - w zasadzie z wyjątkiem maxa Hiigginsa reszta frames z większymi lub mniejszymi błędami...  8)
Ale i tak fantastycznie się ogląda.  :D

renia

A to najważniejsze... :D

Jarek

Cytat: admin w 2021-08-18, 22:32:07
Tak patrzę i nie dowierzam - poziom meczów niski - w zasadzie z wyjątkiem maxa Hiigginsa reszta frames z większymi lub mniejszymi błędami...  8)
Ale i tak fantastycznie się ogląda.  :D
Ci z górnej półki maja problem z koncentracja w pierwszej rundzie szczegónlnie w pierwszej rundzie, pewnie myslami sa już w półfinałach.  :wink:

admin

Do tego bez drabinki grają - po każdej rundzie losowanie kolejnego przeciwnika!  :lol:
No powiedzmy, że to "dobra zmiana", bp los decyduje... ;)

Jarek

Szczepionki chyba zaczynaja działać... :?

admin

Higgins : Cao leci z powtórki na ES1 - ładnie Higgins gra.  :D

admin

I właśnie przed chwilka Walden wywalił Higginsa z turnieju.  :shock:
Co to sie wyprawia!
Wczoraj Ali Carter pokonał Selbyego - cuda się dzieją do tych trzech ramek wygranych!  8)

admin

Teraz Trump odpadł! Co to się wyprawia!  :shock:  :D

renia

Pewnie przez nazwisko... ;-)

admin

24h Le Mans - za godzinkę startuje.  :D
Byłem dwukrotnie ostatnio - choć wyścigu nie było, ale muzeum i sklep z pamiątkami - zaliczyłem. Akurat wykładali najnowszą kolekcję. 8)
Dziś ciężka noc dla niektórych, bo relację się będzie oglądać.

RafałS

Cytat: admin w 2021-08-21, 14:53:23
24h Le Mans - za godzinkę startuje.  :D
Byłem dwukrotnie ostatnio - choć wyścigu nie było, ale muzeum i sklep z pamiątkami - zaliczyłem. Akurat wykładali najnowszą kolekcję. 8)
Dziś ciężka noc dla niektórych, bo relację się będzie oglądać.

To trza dziwnym być żeby się wozić dobę "w kółko". Ja to se obiegam 20 minut i mnie styka.  8)

admin

Ale to dzielone na trzech kierowców, więc się tak nie umęczą jak w obieganiu... ;)

Jarek

Kubica startuje? :lol:

admin

Jasne, nawet Obajtek auto odmalował w barwy płockie. ;)
Jeszcze jadą...  :D
A w LMP2 - jest całkowicie polski zespół - Inter Europol Competiton. Jadą już trzeci raz.