Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Jesteśmy w półfinale!!! :D Polscy kibice są rewelacyjni, ubrani na biało-czerwono, bez masek i "szaleją" z radości... :D
No i siatkarze też... 8) :lol:

admin

Tak, "szalejący" z radości - "wspaniały" widok braku panowania nad "emocjami"!  :shock:  :lol:

renia

Cytat: admin w 2021-09-14, 22:04:48
No Ruskich pokonała Polska i Polacy -  3:0!  :shock:  :D
Fajnie - jadą do Katowic na mecz z Serbią, bo Czesi chyba im nie dadzą rady.  8)

Na kanale historycznym to podali? :shock: :lol:

renia

Cytat: admin w 2021-09-14, 22:07:36
Tak, "szalejący" z radości - "wspaniały widok!  :shock:  :lol:

Cieszą się z pełną kulturą... :D Bez żadnej "demolki" jak to u niektórych bywa... 8)

admin

Najważniejsze, że redaktorowi wyszedł "pogrom"...  :lol: :lol: :lol:

renia

Pięknie nasi grali i kibice też pięknie, radośnie i grzecznie się zachowywali...

renia

Cytat: admin w 2021-09-14, 22:10:36
Najważniejsze, że redaktorowi wyszedł "pogrom"...  :lol: :lol: :lol:

Można i tak powiedzieć... :D Byli zdecydowanie lepsi we wszystkich setach... :D

admin

Normalnie duma narodowa rozpiera...  8)

renia

Tak powinno być. :D A nie jakaś moda weszła, że Polacy z Polaków się nabijają. Dzisiaj nawet znajoma w okienku kasowym mi powiedziała, że ci Polacy, to jest najgłupszy naród, tylko by chcieli jechać za granicę, tam nic nie robić i pieniądze dostawać... :shock: :lol: Nie wiem skąd takie coś słyszała... :lol:

renia

Cytat: admin w 2021-09-14, 22:18:22
Normalnie duma narodowa rozpiera...  8)

Zwyczajna, normalna radość... :D

admin

Cytat: renia w 2021-09-14, 22:22:00
Tak powinno być. :D A nie jakaś moda weszła, że Polacy z Polaków się nabijają. Dzisiaj nawet znajoma w okienku kasowym mi powiedziała, że ci Polacy, to jest najgłupszy naród, tylko by chcieli jechać za granicę, tam nic nie robić i pieniądze dostawać... :shock: :lol: Nie wiem skąd takie coś słyszała... :lol:

A to pewnie wieści z Polin usłyszała!  :lol:
Marzy się niektórym.  8)

renia

Cytat: admin w 2021-09-14, 22:29:21
Cytat: renia w 2021-09-14, 22:22:00

A to pewnie wieści z Polin usłyszała!  :lol:
Marzy się niektórym.  8)

Marzyć każdy ma prawo o czym chce... 8) :lol: Chyba, że skonstruują wykrywacze myśli... :shock: :lol:

admin

Na szczęście Żydzi się dokładnie wyszczepili...  8)

Blackend

Chcieliśmy kupić bilety do Spodka, ale ceny nas pokonały. ;)
Żeby coś z bliska widzieć trzeba wyskoczyć z 800zł, a nawet są za 1500zł  :shock:

RafałS

PRL Morazelskiego. 8)

RafałS

Blackend

renia

Cytat: Blackend w 2021-09-14, 23:09:30
Żeby coś z bliska widzieć trzeba wyskoczyć z 800zł, a nawet są za 1500zł  :shock:

:shock: Gruba przesada... :? Myślałam, że cena biletu, to tak max. 200zł. 8) :lol:
Ile oni tracili przy pustych trybunach... :roll:

admin

Cytat: Blackend w 2021-09-14, 23:09:30

To wszystko dzięki "dobrej zmianie"... ;)
Ale prawdziwym Polakom nie żal, bo dzięki programowi mnożenia pieniędzy bez pokrycia zwanejmu "pięćset+" - Naczelnik dołoży, a jak nie to się zastrajkuje i bedzie... ;)