Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Byle nie było propagandowo ponad wszystko- wtedy wszystko  dobrze się oglada...

Blackend

No chyba, że Kozakiewicz odpowiednim gestem pozdrawia. ;)

Jarek

:lol:
No to tak.
Ale na tej olimpiadzie nikt knebla nie wyrzucił... Wiadomo, kultura osobista ponad wszystko na planecie idiotów - wszyscy sa fajni, i ma byc fajnie, nawet jak prz......e :lol:

Blackend

admin

Cytat: Blackend w 2021-10-19, 18:32:08
Mi każde pasują, szczególnie że muszę brać w nich udziału. ;)

Jasne, a do tego teraz nawet na trybunie niebezpiecznie, bo zamaskowani wyszczepieńcy zarażają...  ;)

Blackend

Czytałem, że w Hesji (Frankfurt) wprowadzili prawo odmowy wstępu nawet do spożywczaka niewyszczepionym.  :?
Pogrzało ich już dokumentnie. (to takie lajtowe określenie na potrzeby forumowe ;))

admin

Napędzają kasiorkę jak mogą zgodnie z planem...

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-10-20, 13:40:11
Czytałem, że w Hesji (Frankfurt) wprowadzili prawo odmowy wstępu nawet do spożywczaka niewyszczepionym.  :?
Pogrzało ich już dokumentnie. (to takie lajtowe określenie na potrzeby forumowe ;))
Dobrze że CDU przegrało - jest tak, jak przewidywałem, Sydolf bedzie sie wykazywał, chce zrobic dzień wolny od swirusa... Sydolf w opzycji , nic lepszego nie mogło się trafić... :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-10-20, 13:56:39
Napędzają kasiorkę jak mogą zgodnie z planem...
Juz nie ma za bardzo kogo szczepić, oprócz dzieciaków 8)

Blackend

Ale jeszcze mają full towaru na trzecią dawkę.

Gavroche

Na wystawie psów w ostatni weekend, dwie starsze znajome całe dumne, bo już po trzeciej dawce. 8)
Pogratulowałem oczywiście, bo co zrobić?

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-10-20, 16:41:52
Ale jeszcze mają full towaru na trzecią dawkę.
Ale nie jest obowiazkowa do ważnego  paszportu . Dlatego nie rozumiem tych posunięć. Jakiś idiota się realizuje. Macierwiczów jest jednak wiecej...

Blackend

Bo się "wyścigują", kto bardziej za mordę tzn. kto się bardziej stadem zaopiekuje. ;)

Blackend

Cytat: Gavroche w 2021-10-20, 16:57:22
Na wystawie psów w ostatni weekend, dwie starsze znajome całe dumne, bo już po trzeciej dawce. 8)
Pogratulowałem oczywiście, bo co zrobić?

Ja też robię i jeszcze biorę udział w dyskusji, że to obywatelska postawa dla dobra innych.  :lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2021-10-20, 13:40:11
Czytałem, że w Hesji (Frankfurt)...
Historycznie epidemie to jakieś max 2 lata i po sprawie i żaden to powód żeby narzucać komu cokolwiek. Ale wiadomo że plandemia banko-korpo to co innego. 8)

Blackend

Otóż to, jest interes do zrobienia. ;)  8)

admin

Lewy zaś jakąś piękną bramkę dziś zasadził... ;)

Jarek

To ma juz 10 trafień. Haland jedno mniej, ale kontuzjowany - nie grał.  8)

Jarek

Moze nie być rywalizacji, bo ten Haland, dopiero w grudniu ma wrócić do gry

Blackend

Haland łapie kontuzje i przy jego wzroście i takiej zwalistej posturze będzie je często łapał.  8)