Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ma szansę długo utrzymać się w rankingu WTA, bo to nie jest kontuzjogenny sport, tylko się trzeba całą karierę pilnować - treningi, dieta...  8)

admin

No właśnie! A ona się bardzo niezdrowo odżywia, zamiast 5*wio, to jakieś takie dziwolągi na talerzu ma.  :?
A w zasadzie w kartonie a nie na talerzu! ;)

renia

Dieta pudełkowa... :roll: Tylko ciekawe która, wybór jest spory... :lol: :wink:

admin

Jak na nią to 2500-2700 kcal starczy.  8)

admin

Było wczoraj - wygrał Robertson 10:9.

Jarek

Wow Pewnie  super myczk byl

admin

A w półfinale RO przegrał a Ro 9:10, ale nie oglądałem ani jednego meczyku!  :?

Jarek

No ja tez, w ramach wolności w knajpach siedzimy  :lol:

admin

:lol:
A z chwytania za ryjki coś jeszcze zostało. czy ten "zarazek" już uznali za zwykłe przeziębienie na którym narody na biliony przekręcili i inflację w nagrodę dali?  :?

Jarek

Diesel 2,10, Kneble w komunikacji miejskiej, i szpitalach. Oprócz tego bardzo duzo pokneblowanych zwolenikow  swirusa Udawadniaja ze maja racje

admin

Czyli jest nadzieja, że dadzą się dalej cwaniaczkom skubać na prawo i lewo, tylko na co tym razem się nabiorą? ;)
Tu ponoć za parę dni diesel ma być po 4.5zł! To będą pielgrzymki germańskie na polską stronę do orlenu!  8)

renia

"Słyszałam", że następną "plagą" będzie ocieplenie klimatu i anomalie pogodowe... 8)

Jarek

Cytat: admin w 2022-04-04, 12:55:24
Czyli jest nadzieja, że dadzą się dalej cwaniaczkom skubać na prawo i lewo, tylko na co tym razem się nabiorą? ;)
Tu ponoć za parę dni diesel ma być po 4.5zł! To będą pielgrzymki germańskie na polską stronę do orlenu!  8)
Dwie trzecie deklaruje dalej noszenie masek, na moje wrzliwe oko jesli chodzi o kneble to polowa.
Przerazajace :shock:

Jarek

Cytat: renia w 2022-04-04, 15:42:15
"Słyszałam", że następną "plagą" będzie ocieplenie klimatu i anomalie pogodowe... 8)
Wszystkiego mozna sie po tych patolach spodziewac - ograniczenie oddychania i wstretny widok knebli juz było. Wykorzystali
madrosc zbiorowa, bo duzo ludzi nie wie jak dbac o zdrowie, dlatego maseczki kojarza jako symbol zdrowia... :lol:
Doktor juz dawno o tym napisał, sprawdza sie w praktyce w kazdym calu. Ale jak "odroznic dobro od zła", kiedy  dzien zaczyna sie od owsianki... :wink:

Blackend

Dzisiaj dwa meczyki LM, hmm ciężko się zdecydować. ;)

admin

Jak tylko dwa, to po jednym oku... ;)

Blackend

:lol:
Wybrałem Liverpool i bardzo dobrze, bo już dwa gole do przerwy.  8)

admin

Kwalifikacje tylko na player...  :? Szkoda.