Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Idz lewy idz z tego kneblolandu. Ja darmo ide i przezyje :lol:

Blackend

Przejście Lewego do Barcelony, to byłoby coś.  8)
Barca, to jednak najlepiej wypromowana obok Realu marka piłkarska na świecie.
Każdy młody chłopak chciałby grać w Barcelonie.  :D

admin

8)
Jakby był w Hiszpanii taki skuteczny jak w Niemczech, to nic tylko przyklasnąć.  :D

admin

Higgins - Un-Nooh - 1:2 - bardzo ładny mecz, Szkot musi gonić od początku Taja!  :shock:

admin

2:2 - przerwa, ale śliczne te cztery ramki były.  :D
Higgins w dobrej formie, choć jakby zaś lekko utył!, bo zamiast na kteodietę, albo chociaż na śródziemnopolską przejść, to chyba tak bardziej naukowo się pasie... ;) :?

Jarek

Cytat: admin w 2022-04-19, 14:12:27
8)
Jakby był w Hiszpanii taki skuteczny jak w Niemczech, to nic tylko przyklasnąć.  :D
Zmiana klubu zawsze ryzko, ale co tam, w tak toksycznych warunkach grac sie nie da.
I tak był cierpliwy, za tyle goli w Barcelonie, by go na rekach nosili. Tutaj medialnie Haaland najlpepszy. Hoeness  tez dowalił do pieca - Gnabry w Bayernie lepszy od lewego. Oni po tych szczepieniach, i dobrowolnym kneblowaniu sie, ocipleli do reszty :lol:

Jarek

Na ESK tenis - trzeba czekac  :?

Blackend

Aż tak mocno piłki nie śledzę, ale chyba w Barcelonie żaden Polak jeszcze nie grał?  8)

Jarek

Czyli czas na zmiane :lol:

Blackend

Dobrą zmianę. ;)

admin

Grają...  8)
Trump - Vafaei.  :D

Jarek

Tutaj tenis - Stuttgart Open czy cos. Dopiero od 21 cos snookera pokaza :?

Jarek

Jakies plotki na ESknebelpropaganda - MS w snookera chca tez w Chinach organizowac . Rakieta oburzony. Ja tez...  :lol:

admin

Nic na ten temat nie wiem, ale teraz Chińczycy najlepiej płacą za machanie patplkiem, a kto płaci ten wymaga.. ;)

admin

O jedenastej -  Mark Allen : Ronnie O'Sullivan - kibicujemy!  :D

Jarek

Ronni musi chciec grac - numer na skroty nie przejdzie... :lol:

Jarek

Dobry poczatek :lol:

admin

Jarek

admin

Ale zapowiada się mecz "do pierwszego błędu"...  8)