Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

admin

:lol:
Za to Lewa go futruje fachowo, więc nic straconego w przyszłym roku, no chyba, że "demokraci" doprowadzą do WWIII...  :?

admin

Dziś rarytas: Allen:Robertson, a drugi półfinał jakoś specjalnie entuzjazmu u mnie  nie budzi, bo grają Mc'Gill z Yuelongiem - ze wskazaniem na tego drugiego.

admin

Do finału awansował pierwszy raz w swojej historii Zhou Yuelong. Ale meczyk półfinałowy raczej nie należał do "porywających".

renia

Mnie też nie porwał... 8)

Jarek

admin

Cytat: renia w 2022-10-22, 19:54:48

A bo tam nie ma żadnego "polskiego orła" co patolkiem dobrze w dziurki celuje.  :? ;)
Bo jakby był, to "sport narodowy" zaraz by był.  :lol:

admin

Robertson - Allen - kompletnie inna jakość gry niż w poprzednim półfinale - aż miło się ogląda!  :D

Jarek

Już się zakotwiczyłem :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-10-22, 20:14:15

A bo tam nie ma żadnego "polskiego orła" co patolkiem dobrze w dziurki celuje.  :? ;)

Trochę za wolno akcja się toczy ... :?

renia

Ale gdyby Polak był mistrzem świata, na pewno by było ciekawsze... 8) :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2022-10-22, 20:14:15

To już lepiej niech ten snooker w neutralny rękach zostanie  :lol:

admin

Jasne, zaraz by się pojawiła pisowsko-peowska retoryka zobrzydzająca snookerową codzienność.  ;)  :lol:

Jarek

Chudemu wchodzą dziś długie

renia

Cytat: admin w 2022-10-22, 21:02:25
Jasne, zaraz by się pojawiła pisowsko-peowska retoryka zobrzydzająca snookerową codzienność.  ;)  :lol:

Niestety, niektórzy muszą we wszystkie tematy wrzucać politykę... :?

Jarek

Głównie w sporcie chodzi o fanatyzm narodowy Dlatego tak lubię snookera . Jedyna dyscyplina w której graja nazwiska... :lol:

renia

Też racja...Ale zawsze jest miło, gdy rodacy osiągają dobre wyniki. Dawniej to było normalne, a teraz nie wypada kibicować Polakom, bo to jest co najmniej "ksenofobia"... :?

admin

Allen (6:2) zasłużenie z dogrywką na czarnej - fantastyczny mecz.

Jarek

Chudemu służy odchudzanie  :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2022-10-22, 22:32:24
Też racja...Ale zawsze jest miło, gdy rodacy osiągają dobre wyniki. Dawniej to było normalne, a teraz nie wypada kibicować Polakom, bo to jest co najmniej "ksenofobia"... :?
A pewnie - przykładowo,  Lewa, Lewa,Lewandowski!!!