Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ale po jednym kiepskim meczu naszej drużyny, nie można negatywnie oceniać wszystkich ich wystąpień na mundialu...

admin

Po jednym meczu powiadasz?
Oto statystyki szczęśliwego remisu:
Strzały celne - Polska 2, Meksyk 2
Rzuty rożne 5 do 6
Posiadanie piłki 40-60%
Bardzo szczęśliwy remis!
No i wygrana:
Strzały celne - Polska 3, Arabia 3
Rzuty rożne 4 do 5
Posiadanie piłki 36-64% - bardzo, bardzo szczęśliwa wygrana!  8)
To jest KATASTROFA przy tak rasowych zawodnikach, a nie reprezentacja na Mundial.  :?

admin

A! I żeby mnie tu nikt nie zarzucił, że nie jestem za Polską i Polakami - ja tylko analizuję statystyki - poruta z tego jednoznacznie wychodzi!  8)
Statystycznie Lewandowski powinien być "królem strzelców" - ale to tylko cyferki!  :lol:

admin

Na pociechę wczoraj byłe Vive Kielce wygrało meczyk wyjazdowy z Norwegami w ramach Ligi Mistrzów, ale to piłka ręczna, a nie kopanina, więc nic o tym sukcesie nie słychać, bo jeszcze 4 lipca 1946r. poliniarze nie wybaczyli i nie wybaczą.  8)
Oglądałem - rasowa drużyna na europejskim poziomie!  :D

Jarek

Cytat: admin w 2022-12-01, 09:35:01
A! I żeby mnie tu nikt nie zarzucił, że nie jestem za Polską i Polakami - ja tylko analizuję statystyki - poruta z tego jednoznacznie wychodzi!  8)
Statystycznie Lewandowski powinien być "królem strzelców" - ale to tylko cyferki!  :lol:
Bez przesady,
ja też ale, samozakłamania unikam jak mogę 

admin

:lol:
Dlatego się "nie cieszę" z tego "awansu", bo statystyki Francji wskazują na jeden wynik!  8)
Kwestia tylko iloma bramkami przegra Polska i Polacy ;)
"Obstawiamy'?  :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-12-01, 09:35:01

Dobrze, dobrze, Polacy nie są w najlepszej formie, ale wyjcie z grupy, dzięki poprzednim meczom i szczęściu, mamy zapewnione.  :D Bramkarza mamy świetnego, a i Lewandowski w końcu bramkę na MŚ strzelił... :D
Trzeba szukać pozytywów... 8) :lol:

admin

Jasne, grunt to pozytywne negatywy... ;)

renia

Ja widzę szklankę do połowy pełną... :lol:

Jarek

Gramy obecnie najgorzej w tym mundialu Wczoraj nie potrafiliśmy wykopnąć piłki z własnej połowy,  tylko pod nogi rywala, prawie jak podania ... 8)

admin

Cytat: renia w 2022-12-01, 09:57:10

A ja lubię liczby analizować, bo w moim wieku wzrok już ma prawo szwankować... ;)

admin

Cytat: Jarek w 2022-12-01, 10:00:04
Gramy obecnie najgorzej w tym mundialu Wczoraj nie potrafiliśmy wykopnąć piłki z własnej połowy,  tylko pod nogi rywala, prawie jak podania ... 8)

Ciekawe jak Niemcy sobie poradzą, ale statystycznie rzecz ujmując - powinni awansować bez problemu. ;)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/grzegorz-krychowiak-nakre%C5%9Bli%C5%82-plan-na-francj%C4%99/ar-AA14LGxq?ocid=msedgntp&cvid=d1936635d97d4720862a84accc94323d - ważne, że mają świadomość, że na podstawie gry w meczach grupowych - wstyd wychodzić na mecz z Francją. No więc co zmienią w taktyce? ;)

admin

Gadocha, Ćmikiewicz, Maszczyk i Lato z Terleckim na skrzydłowych - a wszyscy grający na Lewego i Polska mistrzem świata, ale to nie ten czas... ;)  :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-12-01, 09:52:19
:lol:
Dlatego się "nie cieszę" z tego "awansu", bo statystyki Francji wskazują na jeden wynik!  8)
Kwestia tylko iloma bramkami przegra Polska i Polacy ;)
"Obstawiamy'?  :lol:

Ja obstawiam na 1:0 dla Polski... 8) :P  :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-12-01, 10:00:23

A ja lubię liczby analizować, bo w moim wieku wzrok już ma prawo szwankować... ;)

Nie zawsze liczby (szkiełko i oko) potrafią wszystko wytłumaczyć... :lol:
Nie zawsze wychodzi tak, jakby liczby wskazywały...

admin

Cytat: admin w 2022-12-01, 10:15:48
z Terleckim

Oczywiście większość skojarzy to nazwisko z tym z wiejskiej, ale to nie o tego chodzi!  :lol:
To jak z "dietą Kwaśniewskiego" i Alkiem.  8)

renia

Cytat: admin w 2022-12-01, 10:04:45
Cytat: Jarek w 2022-12-01, 10:00:04

Ciekawe jak Niemcy sobie poradzą, ale statystycznie rzecz ujmując - powinni awansować bez problemu. ;)

Ba! Niemcy, to Niemcy, wiadomo, klasa sama w sobie... 8) :lol:

admin

Cytat: renia w 2022-12-01, 10:19:52
Cytat: admin w 2022-12-01, 10:00:23

Nie zawsze liczby (szkiełko i oko) potrafią wszystko wytłumaczyć... :lol:
Nie zawsze wychodzi tak, jakby liczby wskazywały...

Dokładnie, z pięcioma setami+ się przeliczyli, a tu niektórzy mówili na podstawie cyfr, że tylko rozechlają społeczeństwo.  8)

renia

Cytat: admin w 2022-12-01, 10:12:14
https://www.msn.com/pl-pl/sport/indeks-dyscyplin/grzegorz-krychowiak-nakre%C5%9Bli%C5%82-plan-na-francj%C4%99/ar-AA14LGxq?ocid=msedgntp&cvid=d1936635d97d4720862a84accc94323d - ważne, że mają świadomość, że na podstawie gry w meczach grupowych - wstyd wychodzić na mecz z Francją. No więc co zmienią w taktyce? ;)

Będą swoim podawać piłkę, a nie przeciwnikom... 8) :lol: