Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Akurat na karne się załapałem i  "poczułem emocje"... ;)

Jarek

Niech się w kuchni realizuje - ryzyko kontuzji zerowe, a zdrowie ponoc naj... :lol

Jarek

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1066320/niemcy-tesknia-za-lewandowskim-wymowne-slowa
Dobry rok  wspominają Prezesa obwiniaja ze nie robił nic w sprawie przedłużenia kontraktu. 8)

renia

Cytat: Jarek w 2023-06-19, 13:15:41
Niech się w kuchni realizuje - ryzyko kontuzji zerowe, a zdrowie ponoc naj... :lol

Oj! Narażasz się Daśnie... :lol: ;-)

RafałS

Jarek

Cytat: renia w 2023-06-19, 14:20:47

Aj! Zapomniałem... :lol:Ruch feministyczny miałem na myśli-  przeciez dbają o zdrowie  kobiet, zeby ciezko nie pracowały ...

renia

Cytat: Jarek w 2023-06-19, 14:54:18
Cytat: renia w 2023-06-19, 14:20:47

Aj! Zapomniałem... :lol:Ruch feministyczny miałem na myśli-  przeciez dbają o zdrowie  kobiet, zeby ciezko nie pracowały ...

:lol: Wiadomo... 8)

RafałS

renia

3:2 Mołdawia zasłużenie wygrywa... 8) A nie zapowiadało się na to...

Jarek

Blackend

Mołdawia - Kaczyński 3:2. ;)

Jarek

W sumie nic sie stało, przeciez z niemcami wygralismy :lol:
Bedzie lincz 8)

renia

W drugiej połowie nasi grali beznadziejnie... :? Ale przynajmniej w Mołdawii się dzisiaj cieszą i świętują... :D

Jarek

Ale przed meczem dużo o biedzie w Moldawi mówili Lepszy sort przyjechał ...