Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Dlatego młodch powołac trzeba, gora 20lat, bo jeszcze problemow jelitowych nie majaTaki Grosicki od samego siedzenia na ławce sie spocił, i  jeszcze wymagaja zeby grac... :lol:

Jarek

admin

Za dużo bananków, za mało śmietanki! ;)

Jarek

On chyba mówił do siebie,  nie do zawodników Drętwa gadka-  a trzeba mieć takie gadane, które nawet inwalidę z wózka na nogi postawi... :lol:

admin

Z naszych tylko Słowenia i Słowacja zostały! Co za katastrofalny wynik tego roku...  :?
Rus wykluczony, a Lech i Czech w brydża, a nie w kopanie piłki... ;)  :lol:

Jarek

Niemcy - Dania w sobotę Nie ma komu kibicować Ci pierwsi wprowadzili zakaz sprzedaży aut, a drudzy podatek co2 od krowy Zbrodniarskie restrykcje ...

admin

No jak niema przecież IV Rzesza gra!  :D

Jarek

Jawohl! Ich habe  zapomniałem... :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-27, 08:48:31
No jak niema przecież IV Rzesza gra!  :D
Potrafiłem im kibicować jak grali finał z Argentyna po wygranym meczu z Brazylia 7:1  Bo ja jestem kibicem i trochę się znam na futbolu Ale od 2020  znowu mi z39 kojarzą A ja wrażliwa dusza Polaka..

admin

Dziś się kibicuje Szwajcarii i Niemcom - jakby co, uprzedzam lojalnie! ;)

Jarek

Czuje ze niemieckie LGBT odpadnie ...

Jarek

https://sport.interia.pl/pilka-nozna/euro-2024/news-alarm-w-niemczech-grzmia-o-niebezpieczenstwie-zbliza-sie-naj,nId,7611765
Cały czas powtarzam ' nie organizować imprez wielkiej rangi u czubków którzy po przez sport promują nieszczęścia na świecie...
:lol:

Jarek

Niemcy LGBT stroje chyba  na finał oszczędzają  :lol:

admin

O! Widzę, że nasi wczoraj wygrali po 2:0!  :D

admin

A dziś się kibicuje Słowenii i Gruzji.  :D

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-30, 00:52:31
Spoko,  z mojej strony pełna akceptacja  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-30, 00:52:31
Wy to we wszystkim naj - nawet stroje piłkarskie macie naładniejsze :lol:

Jarek

admin

Na szczęście dziś może jakiś spokojniejszy dzionek będzie, to wreszcie zerknę w tv...  :D

Słowacja - bało-nebiesko-czerwoni... ;)  :lol:
Co za obciach z tymi polskimi dziadygami kopiącymi piłkę, - bananek w przerwie meczy "na uzupełnienie energii".  :lol: :lol: :lol: