Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Gumoleum Zero - stadion onegdaj klasy olimpijskiej, dziś najnowszy/nowocześniejszy? w PL. Monitoring+ gorszy jak w nazi kampf. Będą filmy kręcone :mrgreen: . Dziś 400m rekonesans bo ciepło...

Dasna

Przemysliwam nad powrotem do biegania. Ot, takim lekkim do 5 km i spokojnym, zeby znowu nie nabawic sie zapalenia rozcięgna :? pietowego i nie obciązyć , przeciązyc stawów.  :roll:

admin

Zdecydowanie odradzam, bo "najnowsze badania naukowe" podają, że tylko siłka i jeszcze raz siłka! ;)
Szczególnie po dziewięćdziesiątce starczy siaty z biedry nosić! ;)  :lol:

Blackend

Po równo na stronę, żeby nie zniosło za bardzo. ;)

Dasna

Oj , nie pierwszy i nie ostatni raz robie cos czego badania naukowe nie zalecaja albo wrecz odradzają.  :lol:

RafałS

Bardziej niesportowych czasów na Zapiecku jak ostatnie lata to nie pamiętam. Boiska zamykane/zaniedbywane/zalewane. Prawie nowe kosze spokojnie sobie gniją...
Dlatego dziś wraz z Wilsonkiem zastosowaliśmy operację specjalną hackowania systemu  8) . Udało się wbić na kosze, może piaty raz w tym sezonie. Co było do naprawienia, udało się zrealizować w tym rehabilitacyjnym sezonie. Toteż... https://www.youtube.com/watch?v=cz1RO1Asdbk  :)

admin

Widzę balet, balet widzę! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2024-10-09, 11:18:30
Widzę balet, balet widzę! ;)
Basketbalet  :idea: . Mój ulubieny.  8)

admin

RafałS

Tak się zdarzyło że się przebieżyło. 4km jak znalazł/zgubił. Naście stopni o tej porze  :shock: . Trza sprawdzać  :wink: póki jeszcze tej wichury nie ma, choć coś już nakrapia przelotnie...

Blackend

RafałS

:lol:
Pękł pasek od zegarka (stopera). Szkoda że nie rekord. Jak ja teraz wyrobię z pomiarami...  8)

admin

A czyli tyjesz w nadgarstkach - innego "naukowego" wniosku się nie da wyciągnąć z tego doświadczenia! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-01-29, 09:50:51
A czyli tyjesz w nadgarstkach - innego "naukowego" wniosku się nie da wyciągnąć z tego doświadczenia! ;)
Odwrotnie. Musiało spaść z obwodu co dało ostrzejszy promień zagięcia i pęcło w strategicznym miejscu  :wink: . A serio to blisko dekadę wybiegał więc miał prawo się poddać.  8)

admin

:D
To jak moje byłe buty do biegania, co jeszcze się nadają, ale nie biegam. Taki leń mnie chwycił.  :?

RafałS

Cytat: admin w 2025-01-29, 12:31:15
:D
To jak moje byłe buty do biegania, co jeszcze się nadają, ale nie biegam. Taki leń mnie chwycił.  :?
Się zdarza i tak. Nie sposób wszystko naraz zawsze pogodzić/zmieścić. 8)

RafałS

Outdoor rozruch 2025 na koszach bo to już pora, a warunki sprzyjające. Co by kosza nie dostać... 8)

Blackend

Fakt, u nas dzisiaj było ponad 20 stopni!
Pospacerowaliśmy ale też mnie ciągnie do biegania, bo sezon narciarski niestety szybko się skończył.

RafałS

Dobry ładny wieczór. To też 4km/od rekordu 3min; ale dziś o zupełnie inne rekordy zabiega się.  8)

admin

:lol:
Ostatnio polazłem w las na moją rundkę biegową i przelazłem ją w dwie i pół h - ale o bieganiu nawet nie pomyślałem. ;)