Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Jeśli słowo"intrygujący" pochodziłoby od słowa "intryga" to faktycznie niektórzy byliby intrygujący. 8)

Zyon

Cytat: admin w 2014-09-02, 10:57:57
Radzia by wykopali i mnie też... :?
No, moze dostalbys szanse za dobre geny  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

A skąd, przecież ze mnie jest "zły owoc".  :cry: :wink:

administ

Forum wyglądałoby tak: "opty"-beton z jedynie słuszną dietą, leczenie przez drut cytatami i 13 wcieleń "dr lekarki", aby zrotować wszystko...  8) :lol:
I 5 postów na tydzień.  :?  :wink: :mrgreen:
A tak jest dyktator bananowy i Forum żyje.  :twisted: :mrgreen:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-09-02, 11:14:56
Jeśli słowo"intrygujący" pochodziłoby od słowa "intryga" to faktycznie niektórzy byliby intrygujący. 8)
Autokorekta poszła, miało być: irytujący ;)

Jasne Dasna, każdy z każdym ma inny odbiór, niektórzy się znają z realu, z opowieści i legend oraz klechd ;)
Pupsik nie jest idealny, ale dla mnie wkurzająco-tajemniczo-ciekawy, no i połowy nie rozumiem  :lol:

Dasna

Cytat: Gavroche w 2014-09-02, 11:27:20

Jasne Dasna, każdy z każdym ma inny odbiór, niektórzy się znają z realu, z opowieści i legend oraz klechd ;)
Pupsik nie jest idealny, ale dla mnie wkurzająco-tajemniczo-ciekawy, no i połowy nie rozumiem  :lol:
:lol:
Spoko, każdy ma inny , nazwijmy to gust. Pupsik nawet jakoś ostatnio się starał. 8) :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2014-09-02, 11:26:18
leczenie przez drut cytatami i
:lol: :lol: :lol: Dobrze, ze herbaty akurat nie pilem, bo parsklem tak mocno, ze z pewnoscia byloby slabo z monitorem i klawiatura  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Dasna w 2014-09-02, 11:31:03
Pupsik nawet jakoś ostatnio się starał. 8) :lol:

Dasna

Cytat: admin w 2014-09-02, 11:26:18
Forum wyglądałoby tak: "opty"-beton z jedynie słuszną dietą, leczenie przez drut cytatami i 13 wcieleń "dr lekarki", aby zrotować wszystko...  8) :lol:
I 5 postów na tydzień.  :?  :wink: :mrgreen:
A tak jest dyktator bananowy i Forum żyje.  :twisted: :mrgreen:
:lol: :lol:
Je, je, je. 8)

Zyon

Te 5 postow na tydzien to tez byla dobra inicjatywa  :lol:, jakis zdolony kronikarz do sprawdzania czy nikt nie przekracza norm by sie zdal  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Dasna w 2014-09-02, 11:31:03
Cytat: Gavroche w 2014-09-02, 11:27:20

Spoko, każdy ma inny , nazwijmy to gust. Pupsik nawet jakoś ostatnio się starał. 8) :lol:

Nawet minie się nie czepiał... :D Piszemy jakby go już nie było...  :roll:

Zyon

Powiem wam, ze mam dzisiaj niezle beke, siedze, czytam forum i smieje sie do rozpuku  :lol:
Taka funkcja forum jest niezwykle potrzebna :D Oczywioscie nasz forumowy clown ma w tym swoja znaczna zasluge  :lol:
Co tam Grzeu z DD, my mamy lepszego fantaste-mitomana  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-09-02, 11:40:32
Powiem wam, ze mam dzisiaj niezle beke, siedze, czytam forum i smieje sie do rozpuku  :lol:
Taka funkcja forum jest niezwykle potrzebna :D Oczywioscie nasz forumowy clown ma w tym swoja znaczna zasluge  :lol:
Co tam Grzeu z DD, my mamy lepszego fantaste-mitomana  :lol:
Taaaa, ja też, choć ciężko to czytać.
Powtarza za każdym razem te same brednie po jakimś swoim guru, nawet szyku zdań nie zmieniając  :lol:
A każdą z tych mundrości obala z palcem w nosie średniorozgarnięta gimbaza :D
Aborcja wsteczna to wymysł kiepskawej SF, ale w tym przypadku pasuje jak ulał ;)

administ

Cytat: Zyon w 2014-09-02, 11:40:32

A robota odłogiem leży...  :wink:

Zyon

Dla mine i tak nie ma przyszlosci, przyszlosc nalezy do specjalistow  :? :(
Work Buy Consume Die

administ

Trzeba wyznaczyć sobie cel i dążyć nieustająco, aż się wcieli...  :wink:
Z reguły się okazuje, że wcześniej było szczęśliwiej, ale powrotu już nie ma.  :roll: :wink:
Dlatego lepiej nie kombinować za dużo, aby się nieodwracalnie nie unieszczęśliwić.  8)

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-09-02, 12:11:55
Dla mine i tak nie ma przyszlosci, przyszlosc nalezy do specjalistow  :? :(
Tylko od których?
Tych od "loty do gwiazd", "robot w każdym domu", czy "latające samochody"? :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2014-09-02, 12:18:56
Trzeba wyznaczyć sobie cel i dążyć nieustająco, aż się wcieli...  :wink:
Z reguły się okazuje, że wcześniej było szczęśliwiej, ale powrotu już nie ma.  :roll: :wink:
Dlatego lepiej nie kombinować za dużo, aby się nieodwracalnie nie unieszczęśliwić.  8)
Co z tego, jak dla nazego bydlecego dobra decyzje podejmie kochajaca nas elita zeby moc nami gardzic  :? :?
Work Buy Consume Die

Ewa

A to ładnie sobie tu sprintujecie. A ja myślałam, że tu prawdziwy sport