Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Szkoda, że jeszcze nie mamy samolotu na własny użytek... :? Bieda jest straszna... :( :wink:

Blackend

Ale blisko knajpy? Bo mnie nogi mogą rozboleć, nawet już mnie rozbolały jak pomyślę o tym.  :? ;)

renia

Zimą, jak jezioro zamarza, to nie ma problemu...jesienią jak jest ściernisko to też nie ma...no pomyślimy, pomyślimy... :roll: może pole golfowe się nada... :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2014-04-12, 10:19:32
Solidaryzując się z wdzięcznymi "czytelnikami", to jak nie podstawicie autokaru, nie przyjadę, ale chęci na darmową wyżerkę mam, jak by co. ;)

Rozumiem to, bo niektórzy zaczynają liczyć "opty"-kilometry przejechane w zbożnym celu propagowania...  :wink: :mrgreen:
A ja, jak zwykle, chętnie za siebie zapłacę.  8)

anakin

Reniu, nie używasz modułu galerii do zdjęć, który przecież masz zaimplementowany. :( No chyba, że te 3 zdjęcia to są już wszystkie, wtedy faktycznie obejdzie się bez galerii. Ale gdyby było zdjęć więcej...

renia

Te 3 wystarczą. Ale nie potrafię tak zrobić na stronie, żeby one się przesuwały... :? o to pytasz? 8)

renia

Po Spotkaniu majowym, to bez galerii się nie obejdzie... :roll: :wink:

Blackend

Cytat: admin w 2014-04-12, 10:46:18
Rozumiem to, bo niektórzy zaczynają liczyć "opty"-kilometry przejechane w zbożnym celu propagowania...  :wink: :mrgreen:

Bo albo nie pitolę o "kochanym Doktorze" i nie fantazjuję roszczeniowo co powinni zrobić, albo chwytam się za przysłowiowe jaja i jadę, bo tak mi nakazuje sumienie.  8)

administ

Postawa godna szacunku!
Za to Cię lubię...

renia

Cytat: Blackend w 2014-04-12, 12:18:35
Cytat: admin w 2014-04-12, 10:46:18

Bo albo nie pitolę o "kochanym Doktorze" i nie fantazjuję roszczeniowo co powinni zrobić, albo chwytam się za przysłowiowe jaja i jadę, bo tak mi nakazuje sumienie.  8)

Dobrze się wsłuchuj... :roll: :wink:

Blackend

Ale tam, jednym uchem wpadnie, drugim wyleci. ;)  :lol:

renia

Kurczę, czyżbyś Ty nic nie miał między tymi uszami? :shock: :lol: :wink:

Blackend

administ

A WiFi to tam mają?
Bo to dziś bez tego to tylko echo... :wink:

Blackend

Właśnie, restauracje udostepniają WIFI? Hotelowe pewnie tak, a reszta?  :roll:

administ

Bo to często jest tak, że niby jest, ale nie działa.
A ja tak się przyzwyczaiłem do postępu i osiągnięć, że...
Muszę mieć kontakt z domem.  8)

administ

Ale ja nie mam konta na facebooku, ani żadnym portku społecznościowym...  :?  :wink:
I jakoś nie cierpię z tego powodu!  :D

renia

Cytat: admin w 2014-04-12, 13:49:05
Ale ja nie mam konta na facebooku, ani żadnym portku społecznościowym...  :?  :wink:
I jakoś nie cierpię z tego powodu!  :D

No to może nie istniejesz? :shock: :lol: Masz zaświadczenie na piśmie, że jesteś prawdziwy? :roll: Może jesteś klonem? :shock: :lol: