Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Niekoniecznie. A powietrza, fakt. W wodzie jest go zbyt malo.

Gavroche

Koniecznie.
A w wodzie powietrza nie ma wcale 8)

Radzio

Yes, yes, yes! Maz mnie!

Dot. powietrza. :D

Niekoniecznie pozostaje w mocy mej i ... powietrza.

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-11-15, 13:30:17
Yes, yes, yes! Maz mnie!

Dot. powietrza. :D

Niekoniecznie pozostaje w mocy mej i ... powietrza.
Jeden mądry gość powiedział dawno temu: "wszystko płynie" :D
Nie wiem czy zdawał sobie sprawę, jak ponadczasowe i wszechkosmiczne jest to stwierdzenie 8)

Radzio

Masz! Masz mnie- miało być.

Poeta, znaczy "hjuston, mamy problem", moze wody jest potrzeba dostarczyc poecie, a gdyby komu przyszla do glowy chec pomocy, to zbilansowanych wlasciwie Skladnikow GO.

adampio

Cytat: renia w 2014-11-15, 09:14:39
Lepiej rozumiem obrazki... 8) z literami to nigdy nie wiadomo od której strony je czytać, co pisze między wierszami...i co autor ma na myśli...:?

W moich wypowiedziach nigdy nie ma drugiego dan. Wypowiedzi sa prosye i dokladne.  :lol:
Jak 5 to 5 i nie 6 ani 4 tylko 5 zoltek utopilem :lol: choc okazalo sie, ze umieja plywac......do czasu......kiedy sie nie utopily :lol: :lol: :lol: :lol:

adampio

Cytat: admin w 2014-11-15, 08:31:54
:shock:
Ale talerzyk, sądząc po napisach, jest na zdrowe jedzenie, a nie na takie samobójcze dania!   :wink: :mrgreen:
Zrobione fachowo, bo ścięte idealnie. :D

Talerzyk ma swoja historie i dlatego jeszcze go mam. :lol:
Mam przyjaciela, ktory ma wloska restauracje i kiedys wlasnie w tym talerzyku przyniosl mi czubata porcje koziego sera, ktory najprawdopodobniej wyladowalby w smieciach a tak ja go zjadlem na sniadanie do omleta.....oczywiscie nie na raz. Ser zjedzony ale talerz jeszcze jest. Pasuje idealnie do 250 ml porcji budyniu, wiec go urzywam :lol:

renia

Cytat: adampio w 2014-11-15, 14:40:09
Cytat: renia w 2014-11-15, 09:14:39
Lepiej rozumiem obrazki... 8) z literami to nigdy nie wiadomo od której strony je czytać, co pisze między wierszami...i co autor ma na myśli...:?

W moich wypowiedziach nigdy nie ma drugiego dan. Wypowiedzi sa prosye i dokladne.  :lol:
Jak 5 to 5 i nie 6 ani 4 tylko 5 zoltek utopilem :lol: choc okazalo sie, ze umieja plywac......do czasu......kiedy sie nie utopily :lol: :lol: :lol: :lol:

Gdyby były 2 dna, to by dłużej dzban wodę nosił... 8) :lol:

adampio

taaaakkk a kozka by nogi nie zlamala :lol:

Radzio

Jak powinienem nazwać samca typu Alfa, który właśnie celebruje sobie jajca na śniadanie, celebryta?!

adampio

Brakuje waznej wiadomosci na temat jak te jajca celebruje. Dopiero wowczas mozna nazwac takiego celebryte :lol: :lol:

Blackend

Ale co to za samiec Alfa, który sam sobie musi jajca celebrować?  :shock: ;)  :lol:

Gavroche

Może tak lubi najbardziej?
Z patelachy ;)

adampio

hahahaah i tak bywa jedni celebruja a inni sa celebrowani. Inny powie ! nie wazne jak byle skutecznie celebrowane" :lol:

adampio

no prosze jeszcze z patelni nawet! A czy patelnia tez jest celebrowana wprzudy? :lol:

Radzio

Już odpisuję.
W pierwszej kolejności jajca zostały posadzone, a zaraz potem solidnie wytarmoszone.

W razie niedyspozycji samicy Alfa.

adampio

No to taki celebryta ma syndrom Adama Slodowego :lol:

adampio

Celebryta SiS bym nazwal - samodzielny i samowystarczalny.

renia

Cytat: adampio w 2014-11-16, 09:13:39
taaaakkk a kozka by nogi nie zlamala :lol:

....na pochyłym drzewie... :?

adampio

yhy, na pochyle drzewo i Salomon nie naleje :lol: