Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Dna moczanowa

Zaczęty przez Tomasz, 2015-08-02, 12:15:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: renia w 2015-08-07, 21:06:41
Córki na tych zdjęciach nie ma

:shock:
Dziwne, Renia zawsze mówi "córa", czyli powinno być: "Córy na tych zdjęciach nie ma..."  8)
Renia co jest? :roll: ;)

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-07, 21:01:40
sprawa się komplikuje. Tabletki , alkohol. 

Tomasz  - nie byłem.  Drogą  wykluczeń, renie znam ( wizerunek) , córka chyba jej ( bo podobna ) , prezio, i jeszcze inne ''gęby '' z widzenia -  zostałeś Ty  ;-)  ( po krótkiej  analizie)

Córki na tych zdjęciach nie ma...(wiekszość czasu siedziała w pokoju i uczyła się) a ten "nasz Tomasz" na spotkaniu Oddziału to był chyba tylko ze 4 razy... :roll: a nie tak regularnie co miesiąc... :roll: zgadza się? :roll: :D

Co miesiąc to tylko ja tam jestem (a właściwie do tej pory 2 razy w miesiącu). Teraz już tylko raz w miesiącu będziemy się spotykać i tylko w Wejherowie. Tak zadecydowały osoby, które przychodzą najczęściej. Uważają, że taki podział na dwa miasta tylko rozbija grupę. Kto chce to przyjedzie i do Wejherowa. A może ktoś inny stworzy grupę np. w Gdańsku... :roll:

renia

Cytat: admin w 2015-08-07, 21:26:05
Córki na tych zdjęciach nie ma

Dziwne, Renia zawsze mówi "córa", czyli powinno być: "Córy na tych zdjęciach nie ma..."  8)
Renia co jest? :roll: ;)

Patrycji tam nie ma...lepiej? :roll: :lol:

administ

Spoczko, ale jakoś tak podejrzanie... :roll: ;)

renia

Mnie o coś podejrzewasz, czy ją? :shock: :lol:

administ

:lol:
No właśnie nie wiem, ale pisz dalej... ;)

renia

...więcej grzechów nie pamiętam... :roll: 8)

Jarek

Cytat: renia w 2015-08-07, 21:28:30

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-07, 21:01:40
sprawa się komplikuje. Tabletki , alkohol. 

Tomasz  - nie byłem.  Drogą  wykluczeń, renie znam ( wizerunek) , córka chyba jej ( bo podobna ) , prezio, i jeszcze inne ''gęby '' z widzenia -  zostałeś Ty  ;-)  ( po krótkiej  analizie)

Dlatego tak zdrowo wyglądasz :lol:

Córki na tych zdjęciach nie ma...(wiekszość czasu siedziała w pokoju i uczyła się) a ten "nasz Tomasz" na spotkaniu Oddziału to był chyba tylko ze 4 razy... :roll: a nie tak regularnie co miesiąc... :roll: zgadza się? :roll: :D

Co miesiąc to tylko ja tam jestem (a właściwie do tej pory 2 razy w miesiącu). Teraz już tylko raz w miesiącu będziemy się spotykać i tylko w Wejherowie. Tak zadecydowały osoby, które przychodzą najczęściej. Uważają, że taki podział na dwa miasta tylko rozbija grupę. Kto chce to przyjedzie i do Wejherowa. A może ktoś inny stworzy grupę np. w Gdańsku... :roll:

Jarek

W Gdańsku jest grupa ,jak co to zasilimy ,mam to na myśli  8) :lol:

renia

Gdzie w Gdańsku się spotykają Optymalni? :roll:

Gavroche

Po co wam te grupy?  :roll:
Co się tam robi, prócz jedzenia chleba ze smalcem? ;)

administ

Narzeka się, jak nie działa, a miało... ;)

renia

Można poplotkować na każdy temat... :lol:

Diogenes z Synopy

i zaprezentować, że patologiczna czynność umysłu ustąpiła jako pierwsza chorób :)

Gavroche

Cytat: renia w 2015-08-07, 21:59:53
Można poplotkować na każdy temat... :lol:
To rozumiem! :lol:

administ

A we Włocławku nie ma oddziału...  :? ;)
Też by sobie mogli poplotkować...  :lol:

Jarek

Na takim spotkaniu trzeba czytać na głos wybrany artykuł z książek Dr Kwaśniewskiego .A potem się go wspólnie omawia,to studia takie darmowe,ale mgr nie dajemy. :lol:

vvv

Jak to system edukacji się potrafi odcisnąć.

Blackend

Cytat: Jarek w 2015-08-07, 22:13:08
Na takim spotkaniu trzeba czytać na głos wybrany artykuł z książek Dr Kwaśniewskiego .A potem się go wspólnie omawia,to studia takie darmowe,ale mgr nie dajemy. :lol:

Rewelacja, nie ma to jak dyskusja w stylu co autor miał na myśli. ;)

administ

Głoszenie słowa... ;)  :lol: