Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Blackend

Na szczelność jelit. ;)

administ

Test sodowy i buraczany...  8)
Wiem, bo tak wyczytałem tam i tu! ;)

renia

Może jak by się połączyło sok buraczany z sodą, to by czerwona piana szła z ust... :roll: :twisted:

administ

Czerwona piana z ust to bardzo niebezpieczny objaw!  :?
Jeśli połączony z sinicą ciała - to zator płucny jak nic!  :(

renia

administ

Co? Zator płucny? :roll:
Bardzo dobra i przyjemna śmierć, bo to z niedotlenienia morfina mózgowa wydziela się w dużych ilościach i dusza na haju w błogości do nieba się udaje... ;)  :lol:

renia

...chciałaby dusza na haju do raju... :roll: ale grzechy nie pozwalają... :? :lol:

administ

Jak czterdziestu dziewic czekających w gotowości na umarlaka nie ma, to co to za raj...  :?  :lol:

renia

A skąd wiesz, że nie ma... :roll: :lol:

Blackend

Bo na tym polega marketing, idzie taki do wyraju i wypatruje tych czterdziestu dziewic, patrzy a tam znowu "Moja".  :? ;)

administ

Bo nie ma i już, chyba, że się wiarę zmieni rychło w czas, to możne nawet z nawiązką parę babeczek nierozpieczętowanych dołożą!  :? ;)

renia

PiS dołoży więcej...  :roll:  :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2015-11-18, 20:33:57
Bo na tym polega marketing, idzie taki do wyraju i wypatruje tych czterdziestu dziewic, patrzy a tam znowu "Moja".  :? ;)

A tak to u Trójcy Świętej jest właśnie!  :shock:  :?
A u Allaha kobiet ziemskich nie wpuszczają do Raju, żeby się właśnie na te "swoje" nie natknąć, bo cała radość z dziewic by prysła... ;)  :lol:

administ

Całkiem ciekawie się zrobiło, jak na siłowy wątek...  :lol:

renia

Przecież spotkać swoją żonę w niebie to jest chyba największe marzenie każdego... :roll: :mrgreen:

administ

Męczennika, naturalnie... ;)