Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Właśnie, chemia spożywcza niezbędna do strawienia prawidłowej piramidy żywieniowej. ;)

renia

Przy następnej zmianie piramidy żywieniowej, pewnie podstawą będą leki... :roll:

Blackend

I to jest dobry kierunek, bo ludzie bardzo lubią jak im się wyraźnie napisze co mają od rana jeść.  :lol:

Gavroche

administ

Ale gorzej z tymi rolkami i rakietami tenisowymi, co stanowią "bazę piramidy".

Dasna

Dzisiaj też zdążyłam przed ludzką masą. :lol:  Tzn. dla mnie najważniejsze , jeśli mogę zrobić 2 - 3 główne ćwiczenia i nikt nie pałęta mi się pod sztangą ani nie wjeżdża mi na plecy z ławką.

1.Rozgrzewka
2.Podrzut i zarzut i jest źle. Technika znowu siada. Ja nie rozumiem. Rwanie to dla mnie poczucie ruchu, ja rwanie czuję a z tym podrzutem to koszmar.Jeszcze gardło sobie ciągle obijam i buczę i boli mnie. Z siłą nie ma problemu , problem w technice. :? :( :cry: :evil: :x
Dołączyło się teraz za późne blokowanie łokciami.  :? No nic 3 x 1 37 kg
3.Ciag podrzutowy 5 x 2 67 kg
4.Przysiad tylny 5 x 3 57 kg
5.Przysiady w nożycach 3 x 5 52 kg
6.Przysiady w chwycie rwaniowym z pałeczka 3 x 10
7.Skłony na boki z girjami po 12 kg 3 x 10
8.Sekwencja na bicka ( synek mi pokazał, dobre) 3 x 10 10 kg
9.Unoszenie kolan do brody w zwisie 3 x 10
10.Rozciąganie
Sauna.

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-03-10, 12:13:43
Ale gorzej z tymi rolkami i rakietami tenisowymi, co stanowią "bazę piramidy".
pół biedy, gdy są niczym baranki na Wielkanoc zrobione z cukru i polukrowane kolorem. Odpowiednio do  diety.  ;-) . Jak oryginał, to szkoda zębów.

Gavroche

Dasna, a może przerwa? :?
Czasem dobrze jest nieco zapomnieć daną czynność.
Wtedy wyuczony już wzorzec ruchowy zostaje, a cały ten "szum informacyjny" i "brud i śmieci", które się nagromadziły wokół niego, zapominają się. :D
No i emocje opadają. 8)

Dasna

Cytat: Gavroche w 2016-03-10, 13:24:34
Dasna, a może przerwa? :?
Czasem dobrze jest nieco zapomnieć daną czynność.
Wtedy wyuczony już wzorzec ruchowy zostaje, a cały ten "szum informacyjny" i "brud i śmieci", które się nagromadziły wokół niego, zapominają się. :D
No i emocje opadają. 8)
:roll:  :roll:

Było 1,5 tygodnia przerwy. Hm. Ja w tym podrzucie się gubię. Ciągle się błąkam.

Anulka177

Żebyście widzieli,  jak ja się gubię w tej Zumbie,  wszyscy w lewo to ja w prawo,  jak ręce w górę to ja w bok,  o podskokach nie wspomnę...  :wink: dobrze,  że zabezpieczam tyły to nikt nie widzi  :lol:

Dasna

Cytat: Anulka177 w 2016-03-10, 14:15:05
Żebyście widzieli,  jak ja się gubię w tej Zumbie,  wszyscy w lewo to ja w prawo,  jak ręce w górę to ja w bok,  o podskokach nie wspomnę...  :wink: dobrze,  że zabezpieczam tyły to nikt nie widzi  :lol:
:lol: :lol:
No, tak. Wycofałaś się na z góry upatrzona pozycję.

Anulka177

Jakbyś tam była  :lol:

administ

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-03-10, 14:15:05

Jesteś oryginalna... :D

Anulka177

Niepowtarzalna  8)

renia

A nie posłuszna jak owca w stadzie... 8) :lol:

Anulka177

Czyli taka czarna owca  :roll:

administ

Czarna owca, to jeszcze nie"zły owoc"... ;)

renia

Cytat: Anulka177 w 2016-03-10, 17:49:34
Czyli taka czarna owca  :roll:

...ale w pozytywnym znaczeniu tego powiedzenia... 8) :wink: