Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Jestem zniesmaczony, Ameryka? Ten policjant swiata i straznik moralnosci?  :shock:
To z pewnoscia nieprawda!
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2016-09-14, 09:03:27
Jestem zniesmaczony, Ameryka? Ten policjant swiata i straznik moralnosci?  :shock:
To z pewnoscia nieprawda!
Oczywizda, że to bujda. Amerykanie stosują te środki leczniczo i zawodnicy mają zezwolenie od lekarza. Poczytaj w komentarzach.
Amerykanie się nie koksują tyko leczą. No!!
8) :lol:

Dasna

Jaka jestem połamana po ciągu podrzutowym z podstawki. Kurka wodna. Wczoraj chodzić nie mogłam. Dzisiaj już lepiej. Wczoraj się pobyczyłam, dzisiaj hajda na trening.

renia

I jeszcze za to płacisz... :shock: 8)

Dasna

Cytat: renia w 2016-09-16, 07:46:31
I jeszcze za to płacisz... :shock: 8)
Hm, no tak.
Mam z tego korzyści. :D

renia

Wiem, wiem...zazdroszczę Ci systematyczności i wytrwałości. Ja dużo planuję a potem..."misie nie kce"... 8)

Maniek

Blackend

To zależy w jakim ustroju, w niewolniczym oczywiście powinien być zabroniony, bo państwo ma wymierne korzyści z niewolnika.  8)

Diogenes z Synopy

Ale mówiłeś kiedyś, że w demokracji niewolnicy sobie sami wybierają pana (czy świadomie, czy nieświadomie, z reguły - nie). Więc zabroniony powinien być.  :roll:
Bo ludzie nie wiedzą co dla nich dobre.   :roll:   A pan wie lepiej.   :D    Tak?

administ

Ależ w demokracji "wyborcy" zawsze wybierają sobie i to przeważnie wśród siebie na dodatek! ;)  :lol:

Blackend

Dokładnie tak, ludziska nie potrafią żyć bez poborcy podatkowego i co cztery lata mają święto samodzielnego wyboru. ;)

renia

A jaki mają inny wybór? :roll: Nie iść na wybory, to nie będzie poborcy? :roll:

Jarek

Chodzić na wybory  8)

Diogenes z Synopy

Wybór jest zawsze.  :roll: Można nie iść na wybory, przeczytać książki o utopii i dziwić się, że tak nie jest.   :lol:
Można też nie iść i nie dziwić się i zaakceptować wybór większości.  ;-)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-09-17, 15:01:46
Wybór jest zawsze.  :roll: Można nie iść na wybory, przeczytać książki o utopii i dziwić się, że tak nie jest.   :lol:
Można też nie iść i nie dziwić się i zaakceptować wybór większości.  ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Ja już dawno wybrałem  :lol:

Blackend

Blackend

Cytat: renia w 2016-09-17, 14:45:51
A jaki mają inny wybór? :roll: Nie iść na wybory, to nie będzie poborcy? :roll:

Zawsze będzie ale przynajmniej samopoczucie jest lepsze. ;)

renia

Ja wolę zmiany rządów, niż np. 8 lat jedna brygada...Po dwa lata i ich rozliczać... :evil: 8)

Blackend

Ale oni się rozliczają punktualnie co miesiąc, a po dwóch latach to ewentualnie jaka premia za ciężką pracę. ;)  :lol:

renia

Ale to nie oni mają się rozliczać, tylko ich by należało rozliczać... :lol: