Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Amen.
Tak było, jest i będzie. :D

Gavroche

Cytat: madre w 2017-10-04, 20:07:02
Cytat: Gavroche w 2017-10-04, 19:08:48
Pomyślę co wybrać. ;)
Może jakąś wskazówką w wyborze będzie to, że podobno kobiety bardziej kręci w facetach dobrze ułożona "galaretka" pod czaszką niż "szkatuła bizona" ( z tym że nie na pewno) 8)
Może nie wiesz, ale to idiotyczny stereotyp, że mózg wyklucza mięśnie i na odwrót. ;)

Blackend

W antycznym świecie przywiązywało się dużą wagę do prawidłowej tężyzny fizycznej (co widać choćby po zachowanych jeszcze pomnikach z tamtych czasów) oraz starannego wykształcenia. Wtedy jeszcze wiedzieli, że to idzie w parze.  8)
No ale z czasem...

administ

Liposukcja i botoks... ;)

Blackend

vvv

Nie nazywajmy biegacza kulturystą.
Znam bardzo inteligentnych biegaczy.
:wink:

madre

Może piękniejszy sort zechce się wygadać w temacie "zakręcenia". W czasach antycznych nikt nie pytał ich o zdanie więc może się okazać, że dziś gust im się zmienił. Niczego nie sugerując, powiem, że przeczytałem, że nasz Wybawca, Doktor Łaskawy, żartując sobie powiedział, że "ozdobą mężczyzny jest rozum". :wink:

renia

I gruby portfel... :lol: 8) :wink:

Gavroche

Cytat: madre w 2017-10-05, 15:22:57
Może piękniejszy sort zechce się wygadać w temacie "zakręcenia". W czasach antycznych nikt nie pytał ich o zdanie więc może się okazać, że dziś gust im się zmienił. Niczego nie sugerując, powiem, że przeczytałem, że nasz Wybawca, Doktor Łaskawy, żartując sobie powiedział, że "ozdobą mężczyzny jest rozum". :wink:
Selektywnie czytasz. ;)
Pisał też o wysiłku fizycznym i zaznaczał jak mocno od niego zależy zdolność do intelektualnego. :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2017-10-05, 10:05:16
W antycznym świecie przywiązywało się dużą wagę do prawidłowej tężyzny fizycznej (co widać choćby po zachowanych jeszcze pomnikach z tamtych czasów) oraz starannego wykształcenia. Wtedy jeszcze wiedzieli, że to idzie w parze.  8)
No ale z czasem...
Prawda, każdy zna rzeźby zapaśników i bokserów z owych czasów.
I prawie każdy słowo kalokagatia. ;)

Dzisiaj nic się nie zmieniło, oczywiście kobiety są ze sflaczałymi chuchrami, ale siłą rozpędu raczej. ;)
Ostatnio na siłowni słyszałem taki tekst młodego chłopaka:
"Laska robi mi awantury o treningi w siłowni, jest zazdrosna, że będę dobrze wyglądał i inne będą na mnie ostrzyć kły". :lol:

Gavroche

Cytat: vvv w 2017-10-05, 12:26:22
Nie nazywajmy biegacza kulturystą.
Znam bardzo inteligentnych biegaczy.
:wink:
Naturalnie, ale przecież sam jesteś silniejszy od zawodowego ciężarowca, słyszałem kiedyś z wiarygodnego źródła. ;)
Pewno też inteligentniejszy.

madre

Nikomu nic w tym temacie nie zabraniam. Moja wypowiedź była jedynie subiektywną wskazówką na poniższy dylemat i nie rości sobie prawa do nieomylności
Cytat: Gavroche w 2017-10-04, 19:08:48
Pomyślę co wybrać. ;)
Tak moja wypowiedź jest selektywna, wybrana i kierowana do piękniejszego sortu.

Gavroche

Bo i jak miałbyś zabronić niby? :lol:
Ale napisane wyraźnie: "pomyślę", a nie "posłucham rad", co nie? ;)

madre

Należysz do piękniejszego sortu? :lol:

Gavroche

Oczywiście, a Ty do paskudnego? :D

madre

Oczywiście , że do paskudnego sortu należę ( z tym że nie na pewno) :lol:

Gavroche

To faktycznie pozostaje liczyć tylko, że Ci kiedyś ŻO czynność umysłu poprawi. :D

Jarek

Gawro pochwal się że jako jedynemu z tego grona udało ci się pesel dostać.

Gavroche

Pesel dostaje się przy narodzinach, przemyśl swoją wypowiedź. ;)
I wszystkie inne też, ale ZANIM je napiszesz. :D

Jarek

Człowiek, ale nie małpa :lol: