Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: admin w 2019-07-19, 19:49:34
Bardzo fajny wywiad. :D
Super!
Dziekuję.  :wink:

Dasna

Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze i takie życzliwe uwagi.

Coby nie powiedzieć moje dźwiganie ma żródło w tym Forum. Zawsze spotykałam się tu z życzliwością i inteligentną lekka krytyką, która dawalam mi sporo motywacji.

A o diecie dr Kwaśniewskiego mówię , ot w sposób taki lekki , po prostu jest . Nie żadne wiadra tłuszczu tylko spokojna, rozsądna proporcja.

Gavroche zawsze o Tobie pamietam i jestes zawsze obecny w moich wspomnieniach .

Gavroche

I ja Cię kocham, dziewczyno. :D

renia

Jak przyjemnie to się czyta... :D

renia

Cytat: Dasna w 2019-07-19, 22:50:35
Cytat: renia w 2019-07-19, 16:05:01
BRAWO TY. :D
Nasza Gwiazda... :D

Bardzo ładnie się wypowiadałaś, :D ale mogłaś jeszcze dodać, że rower nazywa się Edmund... 8) :lol: :wink:
:lol: Dziękuje Reniu.Jak ja lubie Twoje komentarze. Dowcipne i życzliwe.  :D

I taką mają intencję. Cieszy mnie, że też tak je odbierasz. Dziękuję. :D

admin

Cytat: Blackend w 2019-07-19, 21:36:09
Za to na forumie jest no limits. ;)

Właśnie, można korzystać z wolności słowa, póki jest. ;)

admin

Cytat: Dasna w 2019-07-19, 22:52:49
Cytat: admin w 2019-07-19, 21:24:41
Tylko szkoda, że tak krótko, ale pewnie do szpalty dostosowane! ;)
Cała strona. To myslę , że na bogato. :lol: No, ale to Powiatowa. Ale i nieważne. Bardzo się ciesze. :D

Ale teraz to może w kolejce za pietruszką jaki fan lokalny uprzejmie przepuści... ;)

Trzainacy

Cytat: Dasna w 2019-07-19, 15:49:37
Cześc,
jakby ktoś chciał przeczytać wywiad ze mną w Gazecie Powiatowej to podaje link.  :D

https://gazetapowiatowa.pl/
Swietnie sie czyta,artykuł jak marzenie dla motywacji :)
P.S. Fajna ta koszulka z orzełkiem miedzy piersiami:)

admin

I tattoo prawie nie widać!  :? ;)

renia

Nic a nic. Tylko lekki zarys dziary... 8) :lol: :wink:

Dasna

Dasna

Cytat: admin w 2019-07-20, 09:06:06
Cytat: Dasna w 2019-07-19, 22:52:49
Cytat: admin w 2019-07-19, 21:24:41
Tylko szkoda, że tak krótko, ale pewnie do szpalty dostosowane! ;)
Cała strona. To myslę , że na bogato. :lol: No, ale to Powiatowa. Ale i nieważne. Bardzo się ciesze. :D

Ale teraz to może w kolejce za pietruszką jaki fan lokalny uprzejmie przepuści... ;)
:lol:

Dasna

Cytat: Trzainacy w 2019-07-20, 09:46:30
Cytat: Dasna w 2019-07-19, 15:49:37
Cześc,
jakby ktoś chciał przeczytać wywiad ze mną w Gazecie Powiatowej to podaje link.  :D

https://gazetapowiatowa.pl/
Swietnie sie czyta,artykuł jak marzenie dla motywacji :)
P.S. Fajna ta koszulka z orzełkiem miedzy piersiami:)
Dziękuję. :D

Dasna

Dasna

Aha, Młody szkoli się na trenera personalnego i wczoraj "dokonał mobilizacji"  :lol: na mnie.

:shock: O Jezusicku.  :shock: Ledwie zipałam. Takie rozciąganie i mobilizację to trzeba dawkować. Więc uciekłam w połowie.  :lol:

Pan Rostik z wbijaniem swoich paluszków jak serdelki w moje mięśnie , to okazuje sie pikuś.  :lol:

madre

Cytat: Dasna w 2019-07-19, 22:59:03
Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze i takie życzliwe uwagi.
Ja nie zasługuję na podziękowania, ponieważ nie jestem wyrywny do wyrywnych pań z uwagami życzliwymi. Nieśmiałość mnie ogranicza.  :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2019-07-20, 10:38:24
Aha, Młody szkoli się na trenera personalnego i wczoraj "dokonał mobilizacji"  :lol: na mnie.

:shock: O Jezusicku.  :shock: Ledwie zipałam. Takie rozciąganie i mobilizację to trzeba dawkować. Więc uciekłam w połowie.  :lol:

Pan Rostik z wbijaniem swoich paluszków jak serdelki w moje mięśnie , to okazuje sie pikuś.  :lol:

Czyli kulturystyka (dobrze? tak to się nazywa?) robi się powoli u Was tradycją rodzinną. :roll: :D

Dasna

Cytat: renia w 2019-07-20, 10:58:28
Cytat: Dasna w 2019-07-20, 10:38:24

Czyli kulturystyka (dobrze? tak to się nazywa?) robi się powoli u Was tradycją rodzinną. :roll: :D
Kulturystyka interesuje syna, ale tak nie do końca.

Ja dwubój olimpijski, mąż tenis stołowy, córki siatkówka + ratownictwo wodne, syn fitness + sylwetkowo, wnuczka Ochotnicza Straż Pożarna + biegi+ ratownictwo wodne,
wnuczek taekwondo.

renia

Zatkało mnie... :shock: :lol:
Sportowa Rodzinka... :D

admin

Ale Edmund jeszcze niewymieniony! ;)