Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Właśnie salceson czarny szamam, pychota dla podniebienia i moich stawów. ;)  8)

Gavroche

Atak na rekord świata w martwym, nieudany:
https://youtu.be/X1yha3nGpOs

Blackend

Puściły mu ścięgna?  :?

Gavroche

Raczej nerwy. :D
A tak serio, to przy takich nieludzkich ciężarach, drobny błąd na początku, daje spalony bój na wysokości kolan. 8)
Moim zdaniem za daleko od sztangi zaczynał ciąg, ale mogę się mylić na podstawie tylko jednego ujęcia.

Gavroche

Dzisiaj w domq:
-zarzut + wyciskanie dwu 32kg odważników, pięć serii po dziesięć
-rwanie + opuszczenie odważnika na ramię jednym 32kg odważnikiem, pięć setów po dziesięć
-zarzut + przysiad przedni z dwoma 32kg odważnikami, pięć zestawów po piętnaście ruchów.
Mnie zamknięte siłownie nie przeszkadzają, ale w necie rwetes z tego powodu, jakby to był koniec świata. :lol:
Naturale pewnie mocno schudną, a sterydziarze powinni zwiększyć dawki i dowalić tren, żeby jakoś wyglądać bez treningu. ;-)

admin

Ale po co tyle mięsa na sobie produkować dodatkowo?  :shock: ;)

Gavroche

A bo lubię. :D 8)
I teraz, po 40, jest nawet łatwiej o przyrosty. :? :shock:
Ale po prawdzie szczyt mięsności miałem kilka lat temu, teraz jest fajnie, jak daję radę to utrzymać.

admin

Rozumiem.  8)
Najważniejsze to się starać... ;)

Dasna

Właśnie , siłownie zamknięte i mnie bardzo to przeszkadza. Baseny zamknięte i tez mnie to wkurza.

Z dnia na dzień odcięli ludzi od pracy, ćwiczeń , zdrowia. :?

Gavroche

Ja nie odczuwam braku klubów.
Od wielu lat sporo ćwiczę w domu, mam 3 pary odważników, kamizelkę obciążeniową, geriatryk park pod domem, a i kolega z garażówką się znajdzie. :D
Ale rozumiem oburzenie, zwłaszcza, że do kościółka można... ;-)

admin

Cytat: Dasna w 2020-10-22, 11:01:12
Właśnie , siłownie zamknięte i mnie bardzo to przeszkadza. Baseny zamknięte i tez mnie to wkurza.

Z dnia na dzień odcięli ludzi od pracy, ćwiczeń , zdrowia. :?
A za tamtych, co nic nie robili, bylo inaczej. ;)

admin

Cytat: Gavroche w 2020-10-22, 12:02:50
Ja nie odczuwam braku klubów.
Od wielu lat sporo ćwiczę w domu, mam 3 pary odważników, kamizelkę obciążeniową, geriatryk park pod domem, a i kolega z garażówką się znajdzie. :D
Ale rozumiem oburzenie, zwłaszcza, że do kościółka można... ;-)

Ale w klubach można zerkać na sikorki i nie tylko... ;)

Gavroche

Jasne, fajnie pójść czasem do ludzi i duże klamoty poprzesuwać, ale co zrobić, jak nie wolno? 8)
Za stary już jestem, by się o takie bzdety złościć. :P

admin

Jasne trzeba robić swoje, a resztą się nie przejmować...  8)

Gavroche

Jakiś niegłupi siłacz (a może Roosevelt?) kiedyś powiedział:
"Rób co możesz, tam gdzie jesteś, tym, co masz". ;-)

Anulka177

No i właśnie kupiłam rower stacjonarny i będę robiła, co będę mogła- na dodatek fajnie się audiobooków słucha na takim sprzęcie  :lol:

Gavroche

Taki droższy wieszak na ręczniki? ;-)

admin

:lol:
Jasne, turbosuszarka... ;)

Anulka177

Właśnie wczoraj przez roztargnienie powiesiłam na nim kurtkę, którą ktoś zamówił (prowadzę sprzedaż internetową) i mój mąż stwierdził: "No, już się zaczyna- wieszak za 1000zł"  :lol: :lol: