Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Dasna w 2022-03-26, 21:30:22
No, ten moj wystep to jakiś pokręcony.
Nie dość, że byłam mało zmotywowana i rwanie to zrobiłam byle jak , już ostanie to mi zaliczyli 2:1 . Sama bym tego nie zaliczyla. To zapomniałam o podrzucie,  :? taki drobiazg, że sie nie rozgrzałam i jak głupia lecialam na pomost. Ech, ale i tak pierwsze podejście 40 kg zaliczone  potem 42 , 43. 6 podejśc zaliczonych i 3 miejsce w Open. he, he , nawet tego nie przewidywałam. Nawet sobie nic nie naderwalam.  8)
Bez formy . Zupełnie bez formy.  :?

Pora wziąć się do roboty.  8)

Pięknie. :D Trzecie miejsce w Open, to jest podium, medal i sukces. Super. :D

Blackend

No pewnie że super i najważniejsze, że bez kontuzji.  :D

admin

O właśnie!
Jak taka doświadczona zawodniczka może nie rozgrzać się poprawnie przed podejściem?  :shock:
Super brawo!  :D

Dasna

Cytat: Gavroche w 2022-03-26, 22:42:16
Po prostu miałaś luz. :)
Gratki.
Za duży luz, w ogóle to nauczka.
Dzięki.  :D

Dasna

Cytat: renia w 2022-03-27, 08:10:26
Nie dość, że byłam mało zmotywowana i rwanie to zrobiłam byle jak , już ostanie to mi zaliczyli 2:1 . Sama bym tego nie zaliczyla. To zapomniałam o podrzucie,  :? taki drobiazg, że sie nie rozgrzałam i jak głupia lecialam na pomost. Ech, ale i tak pierwsze podejście 40 kg zaliczone  potem 42 , 43. 6 podejśc zaliczonych i 3 miejsce w Open. he, he , nawet tego nie przewidywałam. Nawet sobie nic nie naderwalam.  8)

Dziękuje Reniu  :D

Dasna

Cytat: Dasna w 2022-03-27, 09:43:44
Cytat: renia w 2022-03-27, 08:10:26

Dasna

Cytat: Blackend w 2022-03-27, 08:56:37
No pewnie że super i najważniejsze, że bez kontuzji.  :D
Tak, bo po Memoriale w listopadzie to miesiąc bolał mnie bark. Teraz ostożnie.

Dasna

Cytat: admin w 2022-03-27, 09:38:07
O właśnie!
Jak taka doświadczona zawodniczka może nie rozgrzać się poprawnie przed podejściem?  :shock:
Super brawo!  :D

Niestety wczoraj " głowa mi źle robila"  :lol: :lol:

admin

:lol:
Najważniejsze, że obyło się bez kontuzji!  :D
No i wynik jest!  :D :D

MarekS

Super, w open nie ma kompromisów, jeśli to jest takie open jak w mojej dyscyplinie. Bez limitów wagowych  ?

Dasna

Cytat: MarekS w 2022-03-27, 10:23:05
Super, w open nie ma kompromisów, jeśli to jest takie open jak w mojej dyscyplinie. Bez limitów wagowych  ?
Grupa o rozstrzale wiekowym +- 25 lat i waga dowolna.  :D

Dasna

O i pojawił sie ranking, taki można rzec ogólnopolski i tu juz roztrzał jest ogromny, bo i sa dziewczyny , które w ogóle do Mastersow nie należą czyli gr. "0" poniżej 35 r.ż. Jestem na 9 miejscu. Ho, ho , ho. Jestem bardzooooo dumna.  :D :D

admin

:D
No, no - oby tak dalej, ale z awansem!  8)

Dasna

:D :D

Rozstrzał, miało być.

Dasna

Cytat: admin w 2022-03-28, 12:53:16
Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest  tylko 8 czy 5 zawodniczek.  :D

renia

Cytat: Dasna w 2022-03-28, 13:07:36
Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest  tylko 8 czy 5 zawodniczek.  :D

Dasna, dobrze, że Wam jeszcze trzeciej płci nie dołożyli... :lol: Gratuluję i też jestem z Ciebie dumna... :D

Blackend

:lol:

Gratki Dasna.  :D

Dasna

Cytat: renia w 2022-03-28, 13:10:58
Cytat: Dasna w 2022-03-28, 13:07:36

Dasna, dobrze, że Wam jeszcze trzeciej płci nie dołożyli... :lol: Gratuluję i też jestem z Ciebie dumna... :D
Ha, wszystko przed nami. I jakaś chłopina też może się zaplątać i jakiś dziewczyn.  :lol:

Dasna

Trzainacy

Dasna imponujesz, siłą woli też, gratulacje.