Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

admin

Progress musi być, a na godzinę przed startem 0,5l śmietanki - 1450kcal - powinno starczyć, a żołądek będzie "pusty". ;)
Bo "kulki mocy" Lewandowskiej się sprawdzają u kopiących piłkę, a nie u atletów.  8)

Gavroche

Tak, tak, śmietanka najlepsza do załadowania się, opcjonalnie kilka surowych żółtek. :D

Blackend

A dlaczego surowych?  8)

Gavroche

Bo wchodzą bez popity. ;-)
Tak serio to mam wrażenie, że dają większą czujność (przeciwieństwo ospałości).

admin

Właśnie - ale żółtka na twardo wchodzą zapite śmietanką.  8)

Dasna

Od dzisiaj zaczynam intensywnie przygotowywać się do Międzynarodowych Mistrzostw Polski Masters w Radomsku ( 2-5 czerwca br.)

Jestem nastawiona bojowo, ale czas , czas leci,  latka lecą  :lol: przeszłam do nastepnej grupy  :lol: i dobrze jest jeśli utrzymuję wyniki sprzed 7-8 lat a może będzie lepiej ? Hę, zobaczymy.  :D

Pod koniec sierpnia Mistrzostwa Europy Masters  :D Uch.  :lol:

admin

Świetnie, oby tylko przypadkowe kontuzje Cię omijały, a będzie ok.  :D

Dasna

Blackend

Tradycyjnie trzymam mocno kciuki.  :D

admin

Gavroche

Cytat: Dasna w 2022-04-21, 08:41:09
Od dzisiaj zaczynam intensywnie przygotowywać się do Międzynarodowych Mistrzostw Polski Masters w Radomsku ( 2-5 czerwca br.)

Jestem nastawiona bojowo, ale czas , czas leci,  latka lecą  :lol: przeszłam do nastepnej grupy  :lol: i dobrze jest jeśli utrzymuję wyniki sprzed 7-8 lat a może będzie lepiej ? Hę, zobaczymy.  :D

6 tygodni, dużo i niedużo, zależy jak bardzo się zapuściłaś. ;-)
Z jaką wagą wyjdziesz? I ile zadysponujesz na pierwsze podejścia?

admin

:shock:
Ale się gryf gnie!

Gavroche

Taka miękka sztanga do ciągów, pozwala opóźnić oderwanie ciężaru od podłoża, w stosunku do wyprostu tułowia. :D
To oraz jego styl ciągu, sumo - nogi szeroko, ręce wąsko - sprawia, że niektórzy twierdzą, że "oszukuje".

renia

Cytat: Dasna w 2022-04-21, 08:41:09

Gratuluję i życzę powodzenia! :D A przede wszystkim satysfakcji i zadowolenia - niezależnie od wyniku... :)
Trzymam z Tobą "babską sztamę", ale nie sztangę... :lol: ;-)

Blackend

admin

Gavroche