Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Dasna w 2022-11-16, 21:07:12
:lol:

Po treningu z trenerem jestem podbudowana. Tego mi trzeba było. Od razu koryguje błędy .

Fajnie, że działasz, się nie poddajesz i idziesz do przodu... :D

Gavroche

Mało znany w kraju gość, ten Olech, bardziej za granicą, ale mocny jest jak cholera. :D

admin

A bo to nie "sport narodowy"... ;)

Dasna

Rwanie na nożyce idzie mi w miarę poprawnie.
Aby utrwalić wzorzec ruchu , rwę i zarzucam na nożyce raz na jedną raz na drugą nogę oraz ze zwisu zza kolan, sprzed kolan i od biodra. Uff. Troche upierdliwe to, ale robote robi.  :D

Wybraliśmy nowe władze do Polskiej Federacji Podnoszenia Ciężarów Masters.
Zarząd trochę sie zmienił , ale Prezes ten sam i bardzo dobrze. Tomasz Wyderka to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.
Komisja Sędziowska tez ze zmianami, ale Przewodnicząca ta sama czyli Dominika Misterska- Zasowska. To też bardzo dobry wybor.
Rzecznik prasowy PFPC Masters pozostaje ten sam czyli mła.  :lol: Już komentowac nie będę, że to znakomity wybór.  :P :lol: :lol:

Przed nami organizacja Mistrzostw Świata Masters w PC Wieliczka 2023. Poważne wyzwanie organizacyjne. Myśle jednak , że z obecnym Zarządem i po doświadczeniach w organizacji Mistrzostw Europy Masters w Raszynie 2022 damy radę koncertowo.  :D

Dasna

A póki co leeeecę , bo chcę ....na trening.

Jutro sędziuję w Siedlcach i mam awans, po tym sędziowaniu, na sędziego okręgowego. A pojutrze może , ale to niepewne, pomogę w sędziowaniu w Ciechanowie ( bo tam tylko sędziowie klasy klajowej) , albo po prostu pojadę po awans z rąk Przewodniczącego Polskiej Komisji Sedziowskiej Zbigniewa Ostrowskiego.  :D :D :D

Fajnie, że się kręci.  :D

renia

Cytat: Dasna w 2022-11-24, 10:00:46

Rzecznik prasowy PFPC Masters pozostaje ten sam czyli mła.  :lol: Już komentowac nie będę, że to znakomity wybór.  :P :lol: :lol:

Przed nami organizacja Mistrzostw Świata Masters w PC Wieliczka 2023. Poważne wyzwanie organizacyjne. Myśle jednak , że z obecnym Zarządem i po doświadczeniach w organizacji Mistrzostw Europy Masters w Raszynie 2022 damy radę koncertowo.  :D

Gratuluję im wspaniałego wyboru Rzecznika(czki) Prasowego PFPC Masters :D

renia

Cytat: Dasna w 2022-11-24, 10:05:54
A póki co leeeecę , bo chcę ....na trening.

Jutro sędziuję w Siedlcach i mam awans, po tym sędziowaniu, na sędziego okręgowego. A pojutrze może , ale to niepewne, pomogę w sędziowaniu w Ciechanowie ( bo tam tylko sędziowie klasy klajowej) , albo po prostu pojadę po awans z rąk Przewodniczącego Polskiej Komisji Sedziowskiej Zbigniewa Ostrowskiego.  :D :D :D

Fajnie, że się kręci.  :D

Jak tak dalej pójdzie, to awansujesz na Sędziego Sądu Najwyższego... :shock: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2022-11-24, 10:14:35

Dziękuję w Ich imieniu  :lol: :lol:

Rzeczniczka a może Rzecznica jak Ministra.  :P :roll: :lol: :lol:

Dasna

Reniu nie daj Bóg.  :shock:  :?

Źle mi zyczysz ?  :lol: :lol:

admin

Brawo Dasna!
Gratulacje!  :D

Blackend

Jak zwykle - gratki.  :D

admin

Jak w Black Friday... ;)

Blackend

Trzainacy

Dasna ,winszuje z całego serca :)

admin

renia

Cytat: Dasna w 2022-11-24, 10:34:19
Cytat: renia w 2022-11-24, 10:14:35

Dziękuję w Ich imieniu  :lol: :lol:

Rzeczniczka a może Rzecznica jak Ministra.  :P :roll: :lol: :lol:

:lol: Jak się rzecze tak się zwie... :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2022-11-24, 10:35:09
Reniu nie daj Bóg.  :shock:  :?

Źle mi zyczysz ?  :lol: :lol:

Tfu, tfu... :lol: Wycofane... 8) ;-)

Blackend

Cytat: admin w 2022-11-24, 11:00:35
8)
Żniwa... ;)

Wiadomo, coroczne strzyżenie zadowolonych ze swojego sprytu. ;)

Dasna

Cytat: admin w 2022-11-24, 10:50:24
Brawo Dasna!
Gratulacje!  :D
Dziękuje serdecznie   :D

Dasna