Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

To wszystko przez ten brak pestycydów w organizmie...powinno się jeść 5 x dziennie warzywa i owoce i...wio nogami do przodu... 8) :lol: :lol: :wink:

administ

Jedzenie warzyw i owoców, to podstawa diety bogatej w metale ciężkie i dioksyny, co jak widać z tych badań naukowych, chroni przed rakiem.  :wink:

renia

...to taka dieta metalowców... :lol: :lol: :lol:

administ

Bo to dieta heavy metal jest.

renia

...aaaaa, to wszystko wyjaśnia... 8)

Dasna

Behemot , death metal :mrgreen: :twisted:

Dasna

adampio

Wlasnie mowili w TV, ze w Norwegii zabraklo masla. Dobre, co?
Ponoc jedza bardzo duzo masla i zjedli wszystkie swoje zapasy. Teraz glupie duny beda pomagac Norwegom a ja beda placil podojnie za kostke, bo juz wprowadzili podatek od tluszczu. To jest chore.

renia

:lol: a mnie to śmieszy... :lol: :lol: :lol: :lol:

wloczykij

Cytat: adampio w 2011-12-08, 12:11:48
Wlasnie mowili w TV, ze w Norwegii zabraklo masla. Dobre, co?
Ponoc jedza bardzo duzo masla i zjedli wszystkie swoje zapasy. Teraz glupie duny beda pomagac Norwegom a ja beda placil podojnie za kostke, bo juz wprowadzili podatek od tluszczu. To jest chore.

W Polsce jest ich masło. Nie wiadomo po co. Kosztuje prawie dwa razy tyle co Polskie, a ludzie jedzą margarynę.

administ

Margaryna to nieodzowny składnik diety heavy metal przecież jest, to nie ma co narzekać.
A masło na tej diecie jest szkodliwe, bo za zdrowe.

adampio

Teraz jeszcze olej rzepakowy bedzie. Ten z pierwszego, drugiego i trzeciego tloczenia. Teraz to dopiero ludzie poglupieja. Bedzie zdrowe spoleczenstwo.
Czy im za malo tego, ze jest niz demograficzny?

Ja tego nie rozumie. Jezeli chca ludzi dobic to niech im kaza jest maslo i slonine bo to przeciez jest trucizna :lol: :lol: :lol:

administ

No to teraz będą mieli masowo sitosterolemię.
Jak w splajtowanym banku.

Blackend

Cytat: adampio w 2011-12-08, 12:47:46
Czy im za malo tego, ze jest niz demograficzny?

Ale to dobrze, że jest niż. Niech bedzie mniej - za to kochane, chciane i wartościowe, a nie pokolenie "wyscig szczurów".

renia

Można mieć jedno dziecko i być na diecie " heavy metal" to i tak nic dobrego z takiego dziecka nie urośnie...na hamburgerach i coca coli... :(

renia

..." Standardowe śniadanie to: hamburger, frytki i coca-cola. Naprawdę niełatwo spotkać amerykańskiego nastolatka, który rano jadłby co innego. W efekcie wyglądają, tak jak wyglądają...."

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/hamburgery-frytki-i-coca-cola,1,3354191,wiadomosc.html

Blackend

Cytat: renia w 2011-12-08, 14:01:32
Można mieć jedno dziecko i być na diecie " heavy metal" to i tak nic dobrego z takiego dziecka nie urośnie...na hamburgerach i coca coli... :(

Jak juz tak musi byc to przynajmniej jedno sie pomęczy, a nie zaraz setka.

renia

...co racja to racja...