Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: renia w 2013-03-15, 15:44:26
Pewnie firmy farmaceutyczne współpracują z McDonalds...  :roll:

Oczywiście, że współpracują, choć nie bezpośrednio i pewnie nieświadomie.

renia

Ale ci drudzy przygotowują "dobry" grunt tym pierwszym. A do tego rozpowszechniana (nie)wiedza amerykańskich naukowców na temat (nie)zdrowgo odżywiania przynosi owoce... (kokosy)

administ

Odchudzanie to świetny interes w Tuczarni. Do tego jeszcze uzyskują odwrotny skutek od zamierzonego!  :?

renia

Słyszałam, że zakaz sprzedaży napojów wysokosłodzonych - w dużych opakowaniach tam nie przeszedł. Producenci się odwołali i wygrali.

renia

Napoje słodzone wywołują depresję, ale oczywiście "potrzebne są dalsze długoletnie badania"... i kasa na nie... :?

http://www.medme.pl/artykuly/slodzone-napoje-wywoluja-depresje,3106095,1.html

MariuszM

Cytat: renia w 2013-03-15, 18:42:47
Słyszałam, że zakaz sprzedaży napojów wysokosłodzonych - w dużych opakowaniach tam nie przeszedł. Producenci się odwołali i wygrali.
chcieli zakazać sprzedaży napojów w restauracjach. Na co Sąd Najwyższy orzekł,że to "głupota", ponieważ będzie je można  nabyć w sklepach, więc co to za zakaz bez zakazu :)

Blackend

To faktycznie bez sensu, tak zakaz palenia w knajpach i wiele innych idiotycznych zakazów. Na tym właśnie polega socjalizm, który z radoscią obecnie wdrażamy  :?

renia

Powinni wprowadzić zakaz wprowadzania zakazów... 8)

Blackend

Ale wiekszość tego nie chce, ludzie chcą aby było odtąd - dotąd  :D

renia

Prikazy, nakazy i gotowe szablony...zero myślenia... :? Ślepe posłuszeństwo wobec systemu... :?

Blackend

Bo tak jest wygodniej ;)

administ

A niech tam, bo niewolnicy muszą w ciągłym strachu przed śmiercią, czy inną Apokalipsą żyć, aby się nie buntowali zbytnio.  :?
Stary wybieg, jak Wszechświat...  :lol:

RafałS

A właśnie, właśnie...  :) . Podobno nowego papieża wybrano.  :D  :wink:

renia

Czasami to chyba lepiej nie żyć niż być tak strasznie okaleczonym... :?

Dasna

Cytat: renia w 2013-03-16, 08:32:26
Czasami to chyba lepiej nie żyć niż być tak strasznie okaleczonym... :?
Też mam takie wrażenie, ale.... :roll: :( potem to jest rożnie. :?

renia

To tak, jak ja byłam nastolatką, to mówiłam, że nie chcę żyć dłużej niż do pięćdziesiątki, bo potem ta starość jest okropna... :? a teraz? :shock: Nigdzie się nie spieszę... 8) :lol: i gdzie starość po pięćdziesiątce? Toż to dopiero druga połowa życia się zaczyna... :D :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2013-03-16, 08:39:30
To tak, jak ja byłam nastolatką, to mówiłam, że nie chcę żyć dłużej niż do pięćdziesiątki, bo potem ta starość jest okropna... :? a teraz? :shock: Nigdzie się nie spieszę... 8) :lol: i gdzie starość po pięćdziesiątce? Toż to dopiero druga połowa życia się zaczyna... :D :lol:
I to ta lepsza. :lol: :lol:
Reniu starość zaczyna się po 70- ce. :D