Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

ciekawostki

Zaczęty przez kodar, 2008-01-03, 21:05:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

renia

Jak "hamerykańskie" media piszą, to musi być prawdą... 8)

administ

A tego to nie wiem, ale jajek do takiego wzbogacania trocin szkoda marnować...  :?
I mięsa czerwonego też, lepiej se na chleb położyć marmeladę i zapić herbatą z trzema łychami cukru, to zdrowsze będzie. ;)

Zofia

Mimo dobrej pamięci, takiego żarcia ja już nie pamiętam, bo nie chcę.

renia

Albo skleroza jest po jajkach... 8) :lol: :wink:

administ

renia

Ja doskonale pamiętam jedzone przez długie lata "trociny" w diecie śródziemnomorskiej...
Nawet najmłodszy to pamięta. Pełnoziarnisty chleb moczyłam w oliwce z oliwek, na to plasterek szynki z indyka i pomidor. Na pierwsze śniadanie codziennie płatki owsiane z ziarnami i otrębami. :?  :lol: Sok z jednego lub dwóch grejpfrutów... 8)

Zofia

Oczywiście, ze Skleroza może być od jajek zjadanych z dużą ilością węglowodanów. Ja tak nie robię dzięki nauce Doktora Kwaśniewskiego.

administ

Cytat: renia w 2017-07-27, 15:08:09
Ja doskonale pamiętam jedzone przez długie lata "trociny" w diecie śródziemnomorskiej...
Nawet najmłodszy to pamięta. Pełnoziarnisty chleb moczyłam w oliwce z oliwek, na to plasterek szynki z indyka i pomidor. Na pierwsze śniadanie codziennie płatki owsiane z ziarnami i otrębami. :?  :lol: Sok z jednego lub dwóch grejpfrutów... 8)

I po co to było zmieniać, jak takie zdrowe!  :D

Blackend

I smaczne do tego.  8)

administ

I takie urozmaicone... ;)

renia

Cytat: admin w 2017-07-27, 15:20:32
Cytat: renia w 2017-07-27, 15:08:09

I po co to było zmieniać, jak takie zdrowe!  :D

Właśnie, że nie było i choroby nowe dochodziły... :?

renia

Cytat: Blackend w 2017-07-27, 15:21:10
I smaczne do tego.  8)

Szło się przyzwyczaić, a nawet polubić... :? :lol:
Jako dziecko lubiłam, jajka, boczek wędzony, pasztetówkę, wątróbkę, kaszankę i inne takie "dziwactwa"... 8)

Jarek

:lol:
Dobrze że również śmietanki do kawy zabraniają. Jak fajnie  i spokojnie czyta się takie wiadomości :lol:

renia

administ

Tak to jest jak się nieodpowiednio śrutuje... ;)  :lol:

renia

Właśnie. :? Dieta powinna być optymalna... :D