lekarka
Go
|
Wiesz co Elmo - powinnaś ...leczyć ludzi .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Wiesz co Elmo - powinnaś ...leczyć ludzi . Nie rozmydlaj tematu Znam te uniki Odpowiedz na moje wcześniejsze pytanie
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
I jeszcze jedno Co Tobą kierowało ,że pojechałaś do Urzędu Patentowego,zanim na dobre nie zamieściłaś na swojej książce tytułu "Dieta Optymalna"? Ochrona własnego siedzenia. Wg zasady - umiesz liczyć - licz na siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
I jeszcze jedno Co Tobą kierowało ,że pojechałaś do Urzędu Patentowego,zanim na dobre nie zamieściłaś na swojej książce tytułu "Dieta Optymalna"? Ochrona własnego siedzenia. Wg zasady - umiesz liczyć - licz na siebie. Ewa , po co Ty się tłumaczysz.Niech sobie zada trud przeczytania ze zrozumieniem ustawy o prawie autorskim .
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
.
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Oskarżenia o plagiat są bezzasadne. Sam kiedyś o tym pisałem- niestety nie mogę cofnąć czasu Co do osoby Lekarki- jest jedną z dwóch osób (wraz z Toanem), od których otrzymałem pomoc na tym forum, kiedy jej potrzebowałem. Truizmem jest stwierdzenie, że robiła to nieodpłatnie. Lekarka udzielała pomocy też osobie z mojej rodziny- naturalnie nieodpłatnie. Bez niej to forum jako miejsce wymiany informacji związanych z szeroko pojętą dietetyką właściwie nie istnieje. szkoda, że nie wszyscy to rozumieją...
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ochrona własnego siedzenia.
I wszystko jasne Czyli sama wiedziałaś ,że to może być nietakt
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Nie nietakt - tylko niezgodność z prawem.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Niepotrzebnie cokolwiek sprawdzałaś. . Posądzenie o plagiat jest całkowicie bezzasadne. . Ustawa wszystko wyjaśnia
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Czyżbyś ją przeczytał .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Niezgodność z prawem ...powiadasz a zgodność ze słowem JK? Nie obchodziło Cię ono? Teraz już wiesz ,że tytułu nie można zastrzec.Czekam więc na kolejne dzieła pod znanymi tytułami
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Czyżbyś ją przeczytał . No, Brufird przyznaj się Rotujesz mleczne u pacjentów
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
errata .Bruford miało być
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Czekam więc na kolejne dzieła pod znanymi tytułami Najpierw będzie "Ogniem i mieczem" .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Czekam więc na kolejne dzieła pod znanymi tytułami Najpierw będzie "Ogniem i mieczem" . Nie no Nie może być Zamawiam pierwszy egzemplarz
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Tylko dla Tych, którzy czytają ze zrozumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Nie nietakt - tylko niezgodność z prawem. Z moralnego punktu widzenia sprawa jest OCZYWISTA, WIĘC PO CO DAREMNO DYSKUTOWAĆ tak żenująco i tak ochydnie - dziękuję za uwagę
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Tylko dla Tych, którzy czytają ze zrozumieniem.
Dobre
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Pan Bóg się znalazł (zresztą jak My Wszyscy) - sądzi żywych . Z resztą jak my wszyscy .
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
To powyżej - był komentarz dla Wojteks
|