MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Dr KwaĹniewski jest najlepszym fachowcem w dziedzinie dietetyki. Nie ulega to Ĺźadnej wÄ
tpiwoĹci. Kto nie czytaĹ "Jak nie chorowaÄ?" wie bardzo niewiele na temat prawidĹowego odĹźywania.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Gość
|
Dr KwaĹniewski jest najlepszym fachowcem w dziedzinie dietetyki. Nie ulega to Ĺźadnej wÄ
tpiwoĹci. Kto nie czytaĹ "Jak nie chorowaÄ?" wie bardzo niewiele na temat prawidĹowego odĹźywania. ...No tak,to zamiast wiczorkami na Forum pisac biore sie pozniej za czytanie ...dziekuje za uwage...pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
tpiwoĹci. Kto nie czytaĹ "Jak nie chorowaÄ?" wie bardzo niewiele na temat prawidĹowego odĹźywania. Kto czytaĹ raz - wie trochÄ, kto dwa razy - trochÄ wiÄcej...ja czytam trzeci raz i stale "nowe" rzeczy tam "odkrywam"... Ta ksiÄ
Ĺźka jest tak treĹciwa, Ĺźe naprawdÄ ciÄĹźko zapamiÄtaÄ wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Lepiej zrozumiec niz zapamietac. Ksiazke zawsze mozna otworzyc. Wazne,aby wiedziec gdzie szukac
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz racjÄ, tylko, Ĺźe ja jeszcze mam trudnoĹci ze zrozumieniem wszystkiego...ale uczÄ siÄ... Szukam zawsze praktycznego sensu teorii...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Lepiej zrozumiec niz zapamietac. Ksiazke zawsze mozna otworzyc. Wazne,aby wiedziec gdzie szukac BezwzglÄdnie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma siÄ rozumieÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak siÄ dobrze poszuka, to siÄ coĹ tam znajdzie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to siÄ uspokoiĹem, przynajmniej jajka nie zdroĹźejÄ
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Placeboalchemicy trzymajÄ
siÄ mocno!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Nawet MaĹachowicz 'zaczal' smazyc na oleum rzepakowym, nie z pierwszego tloczenia wraca stare,tak trzymac
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
pomylka Robert MakĹowicz
|