|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jaki piąty element taka miłość. "Co mnie to..."
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fryzjer do klienta: -Ale pan masz kark!? -Panie, co ja nie jem! Codziennie chlib ze słoninom! -Co mnie obchodzi co pan jesz, idź se pan do domu szyję umyj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Osoby stosujące Żywienie Optymalne przez odpowiednią modyfikację proporcji BTW, dobór odpowiednich, naturalnych produktów spożywczych i umiejętny trening, mogą i w tym „sporcie” uzyskać zadawalające efekty. Ale przy takim niefizjologicznym wysiłku fizycznym, często i u nich odbić się to może na zdrowiu w późniejszym wieku No! Zgadzam się w pełni z Doktorem http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=719
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dlatego dziś w świetle Słońca Ra zaliczyłem z rana 4 KM. W związku z tym,że pierwej trening wpływa na rodzaj i ilość włókien mięśniowych, następnie dieta. Ograniczyłem KaeMy do 5 w ciągu dnia+to co wychodzę w pracy (kilka KaeMów) i piersze wędrówki zakupowe Na dniach odpalę wehikuł czasu zwany jowej,który gwarantuje błyskawiczne przemieszczanie z punktu A do B poprzez zaginanie czasoprzestrzeni Osoby stosujące Żywienie Optymalne przez odpowiednią modyfikację proporcji BTW, dobór odpowiednich, naturalnych produktów spożywczych i umiejętny trening, mogą i w tym „sporcie” uzyskać zadawalające efekty. Ale przy takim niefizjologicznym wysiłku fizycznym, często i u nich odbić się to może na zdrowiu w późniejszym wieku No! Zgadzam się w pełni z Doktorem http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=719Coś Ci się o(d)biło o uszy/na zdrowiu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego dziś w świetle Słońca Ra zaliczyłem z rana 4 KM. W związku z tym,że pierwej trening wpływa na rodzaj i ilość włókien mięśniowych, następnie dieta. Ograniczyłem KaeMy do 5 w ciągu dnia+to co wychodzę w pracy (kilka KaeMów) i piersze wędrówki zakupowe Na dniach odpalę wehikuł czasu zwany jowej,który gwarantuje błyskawiczne przemieszczanie z punktu A do B poprzez zaginanie czasoprzestrzeni Osoby stosujące Żywienie Optymalne przez odpowiednią modyfikację proporcji BTW, dobór odpowiednich, naturalnych produktów spożywczych i umiejętny trening, mogą i w tym „sporcie” uzyskać zadawalające efekty. Ale przy takim niefizjologicznym wysiłku fizycznym, często i u nich odbić się to może na zdrowiu w późniejszym wieku No! Zgadzam się w pełni z Doktorem http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=719Coś Ci się o(d)biło o uszy/na zdrowiu Kulturystyka to zuoooo! Już uzasadniam: Cytat z pamięci: "Chleb jest słaby, masło jest spoko, a chleb z masłem to mogiła" Masło to trening siły, chleb to trening wytrzymałości siłowej, a pajda z masłem to kulturystyka Poniał? Bieganie, marsze, jowej i moczenie d... pasują i do chleba i do masła i do chleba z masłem, tylko tym ostatnim się nie chce
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
"Materiał genetyczny znajdujący się w komórkach rozrodczych jest bardzo dobrze zabezpieczony przed szkodliwymi wpływami środowiska. Tkanki człowieka hodowane sztucznie w surowicy krwi ludzkiej starzeją się tym szybciej, im starszym jest dawca surowicy krwi. Hodowane w surowicy ludzi starych z dodatkiem wyciągu z embrionów przestają starzeć się w tempie tak szybkim, jak w surowicy człowieka starego. Surowica starych ludzi "zatruwa" środowisko w hodowli tkankowej z wyjątkiem plemników i komórek jajowych, którym nie szkodzi i nie przyspiesza ich starzenia. Dlatego wartość biologiczna dziecka zależy głównie od sposobu odżywiania matki. Przy bardzo niekorzystnym odżywianiu (więźniowie obozów koncentracyjnych) zauważono również niekorzystny wpływ tegoż odżywiania ojców na wartość biologiczną dziecka. W małżeństwie, w którym ojciec żywi się optymalnie, a matka inaczej, wartość biologiczna dziecka będzie zależała głównie od odżywiania matki." Jakby co to proszę o więcej tego typu informacji.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Równie chętnie poczytałbym publikacje/książkę/cokolwiek na temat wpływu treningu siłowego na zmiany w DNA.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Równie chętnie poczytałbym publikacje/książkę/cokolwiek na temat wpływu treningu siłowego na zmiany w DNA.
Na zmiany w DNA? To już przesada jak dla mnie (mam na myśli publikacje) . Chyba , że na przestrzeni wieków, czego badacz nie dożyje. Taka publikacja byłaby dla mnie niewiarygodna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co? Przecież śpiewają, aby "zerwać łańcuchy..." a wiadomo, że DNA to taki właśnie łańcuch do zerwania!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No co? Przecież śpiewają, aby "zerwać łańcuchy..." a wiadomo, że DNA to taki właśnie łańcuch do zerwania! Manipulacja. Tak jak telomery. Czy znają już dietę na wydłużenie telomerów? A może trening przeciwdziałający skracaniu się telomerów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|