Dasna
Go
|
Tutaj jeszcze fajniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co ona ma na plecach? Biust czy d... Oto jest pytanie? Ta za to jest fit.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Co ona ma na plecach? Biust czy d... Oto jest pytanie? Ta za to jest fit. ...fit-fit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
niestety, pokolenie aaa, strach sie bac co bedzie za kolejne 30 lat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Arni miał za dużą klatę, a ta pani obok za mały stosunek biodra/talia. Za to zadbane bródki u kobiet o wielkich, zarzeźbionych udach, cymes!
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
tego wykładowce z Wrocławia czasem widywałem na ulicy ... Ktoś z rodziny nawet miał z nim/nią zajęcia ... masakra jakaś ..
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A tak btw to Nostradamus się nie mylił mówił że zatrą się granice
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I bardzo dobrze, keine grenzen Byle prawnie nie nakazywali, to mi to lotto
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
niestety, pokolenie aaa, strach sie bac co bedzie za kolejne 30 lat
Jeżeli tylko sława Cię nie ominie, to ... bądźmy dobrej myśli. I bardzo dobrze, keine grenzen Byle prawnie nie nakazywali, to mi to lotto O toto. W @Zyon'ie ufność należy pokładać, gdy sławą, jak togą, się otoczy. A poza tym, z ostatniego zdjęcia, w sposób oczywisty wynika, że tylko jeden z prezentowanych przypadków nie potrzebuje mówić, że ma ... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Seksmisji" przesłanie jest szalenie pociągające dla mnie. Może nie za 30 lat, może już nie ludzie, ale dzieworództwo w stabilnych warunkach środowiska ma się zwykle dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zyon ma ładniejsze nogi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ile kadencji planujesz na mojej planecie wytrzymać, dekadencie? Ja nie po to niemytymi (!) borówkami bryzgam, żeby mnie- w dosłownie chwilę potem- jaka silna rączka na ścieżkę dinozaurów wlokła, ... za sobą. dot. "Seksisty", znaczy miłośnika "Seksmisji". Zyon ma ładniejsze nogi Dużo młodsze?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja się zmywam za pół wieku, najdalej A uroda z wiekiem się jakoś mi nie łączy... Mogą być brzydkie dzieci i ładne staruszki. Dot. wieku nóg bez żylaków.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Może nie za 30 lat, może już nie ludzie, ale dzieworództwo w stabilnych warunkach środowiska ma się zwykle dobrze Pogalopowałeś swobodnie w przyszłość, choć bez Twojej obecności w niej. Jak się tylko zbędziesz z mej planety, to wyobraź sobie- jak ja, za lat ze "dwieści", to widzę. Pisać nie mam potrzeby, bowiem i tak wiesz co napiszę, ale ... w y o b r a ź to sobie! Dot. właśnie Zmywaka. Młodsze, czy nie?! Dot. ... wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie nie wiadomo Dot. mojego zrozumienia, czujnik nadążania za Radziem mi się przepalił.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ech. Nie teraz, teraz jest olrajt- "jak się zbędziesz", napisałem. Znaczy- nadążasz, bowiem czuję Twoje sapanie na mojej ... plecach.
|
|
|
|
|
|
|
|