Autor
|
Wtek: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I (Przeczytany 2383779 razy)
|
Gavroche
|
W "K-Paxie" Prout odpowiada pytaniem na pytanie swojego psycho, dlaczego wygląda jak człowiek, skoro nim nie jest: "A dlaczego bańka mydlana jest kulista? Bo to jej optimum energetyczne." Bardzo lubię to zdanie bo wiele wyjaśnia; od tego, dlaczego mamy nagie ciała pionowej konstrukcji, do tego, dlaczego tłuszcz ma przewagę nad cukrem.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Prot przecież, i to prot, z małej litery. A Tomasz zwykle wie co mówi.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Przestało mi sprawiać przyjemność pisanie takich tekstów. Bo nie lubię cytować biochemii.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
RafałS
|
To nudne. Wystarczyłby schemat szlaków na całą ścianę, choć nie wszystko by opisał, a do tego też nudny.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prot przecież, i to prot, z małej litery. A Tomasz zwykle wie co mówi. Ach, ten Tomasz.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Prot przecież, i to prot, z małej litery. A Tomasz zwykle wie co mówi. Ach, ten Tomasz. Och, Karol. No chyba, że mu Antek ne stroi...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dieta wysokotluszczowa "mila Panu" w wydaniu polskiej szkoly dietetycznej smacznego Breakfast: soft-boiled eggs, breakfast cereal: Ingredients: eggs, soy milk, rolled oats, honey, hazelnuts, berries, raspberries Midmorning snack: salmon tartare: Ingredients: fresh salmon, onions, brined pickles, pickled capers, egg yolk, green pepper, lemon Lunch: sirloin steak, steamed vegetables, rice: Ingredients: sirloin steak, green pepper, vegetables: broccoli, cauliflower, olive oil, wild rice Snack: mix of nuts Ingredients: hazelnuts, walnuts, cashew nuts High tea: shrimp salad with olives and mozzarella Ingredients: cooked or grilled shrimp, lettuce, cherry tomatoes, mozzarella cheese, green olives, lemon juice, spices, olive oil Supper: mackerel and vegetables with low GI: Ingredients: smoked mackerel, radishes, brined pickles www.tss.awf.poznan.pl/files/3_Trends_Vol_21_no_4_2014_207.pdf
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to LC a nie LCHF. To już bardziejsze jest ichnie HC.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jest przeciez oliwa i oliwki
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Ropniak to nie to samo co benzyniak.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na FB jest film jak Kirył trenuje kopnięcie. To dopiero jest numer. Uśmiałam się. Może znajdę.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|