renia
|
Ja rozmrażam wątróbkę, jutro będziemy zajadali, ale dzieciom muszę zrobić coś innego... Dzisiaj kupiliśmy mięso od znajomego masarza. Całkiem świeżutkie z dzisiejszego uboju. Część zamroziliśmy w kawałkach a gdzieś tak z polowy zarobiliśmy sporo mielonego (na 3 rodziny). Przynajmniej wie się co się ma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...znowu off-top... trudno już tutaj się połapać... Jeden temat płynnie przechodzi w drugi i nieraz już nie wiem w jakim wątku piszę...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trzeba zatrudnic policjanta dzielnicowego-tematowego Bedzie zliczal posty nie na temat i skladal raporty Zaraz bydzie ordnung
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nie ma szans, zaraz sie jakie podziemie uruchomi, takie geny
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie ma szans, zaraz sie jakie podziemie uruchomi, takie geny od bidy i takie gen sie nada. Wazne,aby z i
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba zatrudnic policjanta dzielnicowego-tematowego Bedzie zliczal posty nie na temat i skladal raporty Zaraz bydzie ordnung I jeszcze nam wyliczy dzienny dozwolony limit postów. O dziewiątej rano będzie koniec pisania...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
od bidy i takie gen sie nada. Wazne,aby z i No jasne i jeszcze tak
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
O dziewiątej rano będzie koniec pisania... Confused Laughing Znane zagrywki ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Ostatnio wszcząłem procedurę codzinnego biegania ale tylko po 20 min ... Wychodzi całkiem rześko w przenośni i dosłownie ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano właśnie miałam biegać. Wnet bym zapomniała...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chill, pisałeś, że pompki Ci nie idą?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Tzn ida ale czuję przy tym ustawieniu z naciskiem na drążek , że nie idą juz w takim extra tempie jak wcześniej ... To chyb adobrze bo o to chodziło , żeby wyrównac jako tako tą dysproporcję ... (?)
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to jest i do czego to sluzy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Do nie tyle co rozciagani a bardziej do rozgrzewania , lepszego ukrwienia miesni , spotkałem się z uzyciem bardziej przed treningiem , jako forma rozgrzewki , aczkolwiek do po treningowego masażu tez sobie chwalą . Za 30 pln spróbuję co to za cudo ... Piłeczka tenisowa dużo mi dała do rozbicia mieśnia gruszkowatego i ostatecznego zaleczenia kontuzji ... Polecają tez piłkę do baseballu jako twardszą - wyższy stopień wtajemniczenia . Wałek ma większą powierzchnię , możesz tak przewałkowac całe ciało ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do nie tyle co rozciagani a bardziej do rozgrzewania , lepszego ukrwienia miesni , spotkałem się z uzyciem bardziej przed treningiem , jako forma rozgrzewki , aczkolwiek do po treningowego masażu tez sobie chwalą . Za 30 pln spróbuję co to za cudo ... Piłeczka tenisowa dużo mi dała do rozbicia mieśnia gruszkowatego i ostatecznego zaleczenia kontuzji ... Polecają tez piłkę do baseballu jako twardszą - wyższy stopień wtajemniczenia . Wałek ma większą powierzchnię , możesz tak przewałkowac całe ciało ... To nowoczesne i cywilizowane metody automasażu. Ja znam wersję "ciężarową": Kładziemy się na materacu przy drabinkach, prosimy kolegę(koniecznie cięższego i najlepiej w butach ciężarowych)by po nas pochodził... Działa przepięknie
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Też o tym myślałem ale nie zawsze jest ktoś w pobliżu ... Wam tam niezłe proste metody przekazano Iście surowe
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze coraz wiecej tych metod, sposobow i urzadzen. Jakby czlowiek chcial byc na czasie i korzystac z tych wsystkic dobrodziejstw to powinien zaczynac z rana czwiczyc i do wieczora z przerwa na jedzenie....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Eee tam przesada , tu się nie zgodze , i tak koło 30 min codziennie poświęcam wieczorkiem na rozciaganie , odprężenie ... Po za tym to tez jest jakis element przy rehabilitacji ... A sam foam roller śledze już kilka lat , przy czym produkt stał się bardzo marketingowy , jest kilka czy kilkanascie wersji w pakiecie z wciskaniem kitu do każdej z nich , a wystarczy prosta wersja ... To taki prawie darmowy masażysta , plus piłeczki do tenisa i ta twardsza do baseballa ... Wiadomo nie zastąpi to porządnego masażu u terapeuty , ale sprawdza się znakomicie . U mnie elegancko piłeczka trafiła w gruszkowaty , oprócz tego tylko terapeuta ... Tu jeszcze DeFranco w nagrywce z 2008 roku do 3 minuty pianka : http://www.youtube.com/watch?v=cgxr6xAB5ZM
|
|
|
|
|
|
|
|