Zyon
|
No ale nie wolno biegac! Bo jak sie biega to sie nie wyglada tak zdrowo jak imc Waszak na tej fotce z wielkim brzuchem! Czyli zdrowo!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RafałS
|
Warunki są właściwie całozimowe tego roku. Już dawno bym bieżył, niestety czekam na piłkarzy. Zagadka taka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Warunki są właściwie całozimowe tego roku. Już dawno bym bieżył, niestety czekam na piłkarzy. Zagadka taka. Znaczy sie zaczniesz biegac az nasi wyraja w koncu jakis mecz? No powodzenia, nie licz na to, ze sie Gibraltar podlozy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Warunki są właściwie całozimowe tego roku. Już dawno bym bieżył, niestety czekam na piłkarzy. Zagadka taka. Chodzi o jajo?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No o jajo, nie tam żadne Gibraltary bynajmniej. Prosta obserwacja podpowiada że gdy obok jaja młodociani piłkarze kopią to w ogrodzeniu pojawiają się ciekawe ubytki-niby skróty. Jakoby czary trochę . Długoterminowa obserwacja wykazała że po jakimś czasie brakujące pręty "zarastają" bez śladu, a następnie znowuż ubywają. Tak czy siak, gdzie kopią piłkarze tam dogodne przesmyki dla dzikich przebieżkowiczów powstają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli biegacz musi być obserwatorem przyrody, nawet w mieście.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Logiczna konsekwencja wielozadaniowości praktykowania - zdawać by się mogło, acz "biegacz" tu na wyrost mnie się widzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Logiczna konsekwencja wielozadaniowości praktykowania - zdawać by się mogło, acz "biegacz" tu na wyrost mnie się widzi. Zabawę też można traktować jak trening
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bierę to, dopokąd nikt nie przelicytuje.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czyli biegacz musi być obserwatorem przyrody, nawet w mieście.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pisac z kom to kara jaka:-D Czyli biegacz musi być obserwatorem przyrody, nawet w mieście. bez sluchawek koniecznie! Gdyz Sine qua non
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzięcioł. Czarny dzięcioł to ponoć gwarant ładnego M1 dla wielu słabiej dziobiących- jak jest. A jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Myszołów. Otóż są i to dwie pary. Ależ się pięknie prezentują, wysoko, wysoko na tle błękitnego nieba. A ich nawoływania, które rozpoznaję jako nieco przeciągłe "kiiiiiii ... ... kiiiiii ... ... kiiiiii"(słuch jaki mam, taki mam- niewiele z tym da się zrobić ) nastrajają mnie bardziej niż pogodnie. Opuszczoną, lisią norę w końcu wypatrzyłem, a w koło niej ślady psich łap, jakby wodołazów- rozlazłe takie , teraz kolej na jastrzębie gniazdo. Bowiem tak biegać, żeby tylko biegać rzeczywiście może być postrzegane jako bezsensowne, a tak- mam alibi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Myszołów to raczej: hijeeee
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam w głowie jedynie kiiiii=hiiii. "...jeeee" widocznie jest dla innych uszu. "Hiii", dla mych uszu znaczy tyle co "siemaaasz".
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A tak. Sójka potrafi naśladować wiele dźwięków. Któregoś dnia usiłowałem wypatrzyć miauczące kocię wysoko, wśród sosnowych konarów- w głębokim lesie, znaczy tam, gdzie ponoć więcej drzew.
|
|
|
|
|
|
|
|