Radzio
Go
|
Cudowna pora roku! Blacend zgodziłbyś się za taką tezą, że ten okres zimy jest jej najpiękniejszym fragmentem, kiedy słońce jest na tyle wysoko, że nic mu nie przeszkadza uświetnić żółtym poblaskiem białe, smaczne połacie stoków, a nawet stoczków. Nie mogłem sobie odmówić i przegoniłem stare kości na 12-ty kilometr. Jak pogoda się utrzyma, jutro pogalopuję w podobny sposób.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Widocznie zbyt dosadne Skądże, młodzież tak już ma. I tak szczęście, że nie wplątało się w ten zestaw pytań słowo "dlaczego". Pytanie poste jak drut... Które, bo ja widzę dwa... codziennie tak biegasz Radziu?
Przemyśl i zapytaj jeszcze raz, a ja zrobię tak samo! Mogę zaproponować taki wariant:- możesz powtórzyć swoje pytania, ponieważ chciałbym móc jak najlepiej pomóc Ci wykorzystać Twoje obuwie sportowe do biegania- jeżeli już je masz.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cudowna pora roku! Blacend zgodziłbyś się za taką tezą, że ten okres zimy jest jej najpiękniejszym fragmentem, kiedy słońce jest na tyle wysoko, że nic mu nie przeszkadza uświetnić żółtym poblaskiem białe, smaczne połacie stoków, a nawet stoczków. No jasne, że ta teza jest jak najbardziej prawdziwa Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jutro od rana tez poćwiczymy nogi, ale z górki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Za literówkę oczywiście przepraszam, ale po Polsku szło by mi składniej...np. Czarnykoniec- bezbłędnie. ... to jutro od rana tez poćwiczymy nogi, ale z górki Pogoda mi sprzyja. Nocą dopadało zaledwie kilka cm śniegu, a odwilż i chlapa o świcie są jeszcze nieobecne- śpią. W takich okolicznościach pogody i w towarzystwie tego, co wiosną powinno całkiem ładnie zazielenić się upłynęło mi 17km. I co z tego, że bez obecności słońca. Widocznie komuś, gdzieś jest bardziej potrzebne, żeby ten ktoś, gdzieś dotrwał jakoś do wiosny.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przemyśl i zapytaj jeszcze raz, a ja zrobię tak samo! To po co mam pytac jak zrobisz to samo i mi odpowiesz nic nie mowiacym pytaniem? Energie trzeba cenic...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Przemyśl i zapytaj jeszcze raz, a ja zrobię tak samo! To po co mam pytac jak zrobisz to samo i mi odpowiesz nic nie mowiacym pytaniem? Energie trzeba cenic... A najlepiej ją miedź.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Worek szpinaku przed bieganiem zalatwi sprawe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Aby do wiosny w takim razie. Bo teraz to same mrożonki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na szpinaku to się najlepiej... pływa, ręce mają wtedy większą chwytność.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przemyśl i zapytaj jeszcze raz, a ja zrobię tak samo! To po co mam pytac jak zrobisz to samo i mi odpowiesz nic nie mowiacym pytaniem?... Nie odpowiem, obiecuję. Bo to nieładnie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W nocy był dodatni minus, więc poranek sam sprowokował do polatania. Już "ubite", a jeszcze nie śliskie podłoże pozwoliło na swobodne rozbieganie, uff. Ponieważ jest niedziela, "nabożeństwo" trwało całe 6km i zakończyło się (nawet podobnie jak podczas posiedzeń)... "idźcie, ofiara wybiegana".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja dzisiaj girkę skręciłem i mogę sobie tylko pomarzyć o bieganiu Co się stało? Jak to się stało? Do samochodu chciałem wsiąść i z krawężnika spadłem. Coś mnie sie ubzdurało, że auto stoi tuż przy samym krawężniku. Ale już mi lepiej. Z twardej materii jestem zrobiony. A jak w tym roku?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo moje statystyki tej zimy "spadły na pysk"- aż się cieszę. Dziś całe placki... odsłoniętej ziemi przede mną, a między nimi zasadzki, czyli duże kałuże. Pogoda stabilna, więc i bieg nie powinien się zbytnio od niej różnić, ale ... mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Dziś całe placki... odsłoniętej ziemi przede mną, a między nimi zasadzki, czyli duże kałuże. ... Las był o wiele łaskawszy, niż to wyglądało np. na dachach. Nie ubłociłem się.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sióóódma! Czas do nieba. Czego nie zrobiłem przedwczoraj, zrobię dziś - upapram się jak dziecko. W planie 9km papraninki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|