Gavroche
|
Zajrzeć od przodu ciekawość!
Ryzykowne, bo może być z tyłu liceum, z przodu muzeum! Ale wtedy można coś o prozdrowotnych maseczkach zagadać. Na przykład. I zarobić na odlew Bezpieczniej świeżym tropem jednak.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zajrzeć od przodu ciekawość!
Ryzykowne, bo może być z tyłu liceum, z przodu muzeum! Ale wtedy można coś o prozdrowotnych maseczkach zagadać. Na przykład. I zarobić na odlew Bezpieczniej świeżym tropem jednak. Czyli co, węchem się kierować?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U mnie dominujący jest wzrok...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wzrok z łatwością można omamić, ale cóż z godnością znoszę tę cechę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
-16 oC, słońce i bezwietrznie. 9km spacerowo żeby należycie nacieszyć się ostatkami zimy- na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zima poszła won i czas na podsumowanie- ituitu na przykład. Kalendarzowa zima na przykład. Otóż tej zimy zgoniłem swoją lichość na odcinku około 600km, to dramatycznie mało w porównaniu z sezonem ubiegłym- na przykład. Ech, to była zima, nie to co ta. Jak ja wtedy pięknie ćpałem dla zdrowia, a teraz... no cóż- teraz też mogę, ale nie muszę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale jazdaaa. Święta były u mnie piękne. Był twist, był swing, był SUV SUV, był rock and roll. I cza cza była. Wystarczyło parę "garści" świeżego śniegu porozsypywać po lesie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A światła przeciwmgielne i sygnały dźwiękowe dawałeś?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Las to miejsce szczególne. Dla swoich całkowicie bezpieczne i nie ma potrzeby prukać, czy pokasływać- wystarczy we mgle zwolnić nieco. W ciszy debatujące o wiośnie sójki łatwiej usłyszeć. Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja wyciagnalem sobie buty do biegania, nowe nike Kupilem rozmiar mniejszy o centymentr od tego, ktory wlele lat nosilem ale zauwazylem, ze jak schudlem to od paru lat buty, ktore mam ze starych czasiow maja duzy luz z przodu. Wiec teraz mam takie "dopasowane" niemal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
A to podobno trzeba miec ten luz z przodu nieznaczny ... Że niby stopa się przesuwa przy biegu , nie siedzi w tym samym miejscu w bucie .... Ja mam pół numeru za duże i dobrze mi się biaga((ło)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja wyciagnalem sobie buty do biegania, nowe nike Kupilem rozmiar mniejszy o centymentr od tego, ktory wlele lat nosilem ale zauwazylem, ze jak schudlem to od paru lat buty, ktore mam ze starych czasiow maja duzy luz z przodu. Wiec teraz mam takie "dopasowane" niemal. Eee, no jak wyciągnąłeś, to wiosna na bank przyszła Ciekawe czy Tom też zdjął ze stryszku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sprandki skurzaczki!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sprawdziłem pobliską bieżnię, póki co jak z plasteliny. Niestety zima dała mi się we znaki. 5 "kółek"/10 minut i czułem się jak po 400m. w minutę z kilkoma sekundami, w ostatnie lato...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiosna, ach to w końcu Ty!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Odkryte sandały biegowe. W zasadzie nie istnieją, ale właśnie dziś wypróbowałem nowy, eksperymentalny zakup. Dycha i niech kryty but wiosną, latem i jesienią ... zdycha. Najważniejszą zaletą tego obuwia jest zgodność z moimi potrzebami i... powszechnie ustaloną- we współczesnym społeczeństwie- estetyczną doktryną, że ... "aboabo Albo sandałki, albo skarpetki. P.s. Teraz z pewnością będę społecznie akceptowany!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Odkryte sandały biegowe. W zasadzie nie istnieją... Widziałem, kiedyś koło Maczupikczu pokazywali.
|
|
|
|
|
|
|
|