Dasna
Go
|
Babci też się należy Cztery razy po dwa razy Bez lubrykantu się nie obejdzie Weź, bo zaraz poproszą Admina Kto prosi ten prosi, niektórzy sami się obsługują.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie proszę tylko czekam... Jasne, ale trochę luzu przy tym nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Babci też się należy Cztery razy po dwa razy Bez lubrykantu się nie obejdzie Weź, bo zaraz poproszą Admina Kto prosi ten prosi, niektórzy sami się obsługują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dla mnie to tylko kolejne przesilenie forumowe, siekierka rdzewieje, ale wszystko prędzej, czy później wraca do normy. Tylko jak zwykle dobredzieci z pół roku będą komentować jaki to ze mnie "bananowy dyktator"! Zasada jest zawsze prosta i jedyna - nie podejmować konwersacji z przykładowym "Darem", a sam się znudzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A dla mnie to tylko kolejne przesilenie forumowe, siekierka rdzewieje, ale wszystko prędzej, czy później wraca do normy. Tylko jak zwykle dobredzieci z pół roku będą komentować jaki to ze mnie "bananowy dyktator"! Zasada jest zawsze prosta i jedyna - nie podejmować konwersacji z przykładowym "Darem", a sam się znudzi. Dar nawet nie karmiony sie reaktywowal i chcial pod oko nawet dac. Ja bym na nieco cebulna modle zmodyfikowal nieco znane przyslowie "nie karmic Dara" na "nie karmic (anagram)"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pięknie dziś- cicho w lesie, sarny zaczęły mnie ignorować. 4m i ...nic. Bowiem boso, to bosko. Po wodzie jednak łaził nie będę- mam rozum.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pięknie dziś- cicho w lesie, sarny zaczęły mnie ignorować. 4m i ...nic. Bowiem boso, to bosko. Po wodzie jednak łaził nie będę- mam rozum. A ten, no, budyń Ci nie wychodzi między palcami?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rewelacja. Znowu wychodzi na to, że dr Kwaśniewski się nie "mydli"... Tyle badań, artykułów i praktyka to potwierdza, a tzw. nauka nic nie zmienia... Na co oni czekają?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poprosiłaś, żebym Twoje privy uszanował i nic nigdy o nich nie wspominał, więc milczę. A Ty co- można taka? Od Ciebie nauczyłem się jednak, żeby nigdy nie mówić nigdy. A za Twą pomoc publicznie podziękowałem, ale to nie jest d o ż y w o c i e. Radzio pokaż te nasze prywatne rozmowy a nie strasz nimi. OK? OK! Kobiecie trudno odmówić, kiedy grzecznie prosi. Ale zanim się upokorzę- napisz, gdzie ja o naszych privach wspominam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rewelacja. Znowu wychodzi na to, że dr Kwaśniewski się nie "mydli"... Tyle badań, artykułów i praktyka to potwierdza, a tzw. nauka nic nie zmienia... Na co oni czekają? Prawda? Dr Kwaśniewski pisał to samo, co wielcy naukowcy teraz odkrywają: Jedz tłuszcz, pal tłuszcz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fajne dieta wysokotłuszczowa ze zmniejszoną ilością węglowodanów może poprawić przemianę tłuszczów i wyeliminować fazę ładowania baterii węglowodanowej. I nie tylko bieganie jak wychodzi Na przykład amerykański triathlonista Ryan Bolton dzięki tej metodzie odżywiania wygrał zawody Ironman w Australii. A współautorka książki "Więcej ze sportu", dietetyczka Heike Lemberger, po przygotowaniach opartych na diecie "low-carb" uzyskała swój najlepszy czas w maratonie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|