|
renia
|
Dzisiaj przebiegłem drugi planowany maraton (pierwszy - dwa tygodnie wcześniej). Te same co w zeszłym roku.
To tak dla informacji, że nadal żyję i biegam.
Niedawno zastanawiałam się co z Tobą? Czy masz nas dość...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj przebiegłem drugi planowany maraton (pierwszy - dwa tygodnie wcześniej). Te same co w zeszłym roku.
To tak dla informacji, że nadal żyję i biegam.
Fajnie, gratki. Nogi Cię nie bolą?
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Rośnie nam posłaniec
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dziękuję za gratulacje.
Ostatnio bardzo dużo pracuję i nie mam czasu na internet, łącznie z moim blogiem.
Nogi w parę godzin zregenerowały się mimo biegu na boso po mokrym piasku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziękuję za gratulacje.
Ostatnio bardzo dużo pracuję i nie mam czasu na internet, łącznie z moim blogiem.
Nieźle, czytałem, że mikrourazy kości po maratonie goją się tygodniami...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dziękuję za gratulacje.
Nieźle, czytałem, że mikrourazy kości po maratonie goją się tygodniami... Z tym się zgodzę, ale to dotyczy tych nie wytrenowanych. W sobotę mijałem wytrawnych biegaczy nawet z urazami kręgosłupa, bo bieganie na boso wymaga specjalnej techniki trenowanej latami.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziękuję za gratulacje.
Nieźle, czytałem, że mikrourazy kości po maratonie goją się tygodniami... Z tym się zgodzę, ale to dotyczy tych nie wytrenowanych. W sobotę mijałem wytrawnych biegaczy nawet z urazami kręgosłupa, bo bieganie na boso wymaga specjalnej techniki trenowanej latami. A to inna sprawa, że ludzkie ciało może całkiem nieźle funkcjonować nawet po poważnych urazach Jak długo odpoczywasz od biegania po maratonie?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Wczoraj pomagałem już przy przeprowadzce pokonując wielokrotnie schody do drugiego piętra. Dziś już zapomniałem, że w sobotę był maraton. Nie mam żadnych dolegliwości. Pewnie jutro już w ramach higieny osobistej pobiegnę do lasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj pomagałem już przy przeprowadzce pokonując wielokrotnie schody do drugiego piętra. Dziś już zapomniałem, że w sobotę był maraton. Nie mam żadnych dolegliwości. Pewnie jutro już w ramach higieny osobistej pobiegnę do lasu.
Nieźle
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
A co? Tam w bajorku się kąpiesz? Higiena, to nie tylko kąpiel i mycie zębów. Wypalanie "śmieci" w organizmie należy do powinności każdego, który zamierza dbać o zdrowie. Ale co będę księdza pacierza uczył...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej zakonnicę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co? Tam w bajorku się kąpiesz? Higiena, to nie tylko kąpiel i mycie zębów. Wypalanie "śmieci" w organizmie należy do powinności każdego, który zamierza dbać o zdrowie. Ale co będę księdza pacierza uczył... Wiem, pisałam nawet o tym w ostatnim referacie. Ale potocznie higiena kojarzy się raczej tylko z myciem i czystością ogólnie, a nie ze zdrowym trybem życia, zdrowym odżywianiem i aktywnością fizyczną......
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co? Tam w bajorku się kąpiesz? Higiena, to nie tylko kąpiel i mycie zębów. Wypalanie "śmieci" w organizmie należy do powinności każdego, który zamierza dbać o zdrowie. Ale co będę księdza pacierza uczył... Wypalanie nie jest eko
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka siostra (niejednokrotnie) przelożona...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taka siostra (niejednokrotnie) przelożona... Zbereźnica
|
|