Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
e, zapalenie jelit to nawet młodych sportowców dotyczy , ach ten gluten ! Najpierw zająłem się leczeniem jelit – miałem z nimi spore problemy i przez kolejne pół roku dokuczały mi różne dolegliwości [Przypomnijmy – Sylwester w maju 2013 roku wrócił z obozu z Portugalii z ciężkim zapaleniem jelit, wymagającym długiej hospitalizacji – przyp. red.] http://www.magazynbieganie.pl/sylwester-kuster-wraca-scigania/było, minęło? http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,139687,14861293,Triathlon__Sylwester_Kuster_zlapany_na_dopingu_.htmlhttp://www.antydoping.pl/pl/aktualnosci,8033W każdej dyscyplinie sprawdza się prosta zasada; na przykładzie biegania – jeśli chcesz biegać półmaraton w granicy 1:07-08, co daje możliwość na bieg w 1/2 Ironmana w okolicach 1:11-1:13, musisz być w stanie pobiec 10 kilometrów w mniej więcej 31 minut. Żeby mieć taką „dyszkę”, wypadałoby łamać 15 minut na 5 kilometrów, a tego też nie zrobisz, jeśli biegasz kilometr w 2:50 .
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Kupiłem tą kurtkę w wersji rowerowej bo z kapturem była. Plastykowa ma być tyle że przy okazji ma nie przepuszczać wody a oddychać, inteligentny plastik
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na zwykły spacer z psem mogę taką założyć, choć nie przepadam za tymi nowoczesnymi materiałami. Do sportu moim zdaniem się kompletnie nie nadają, za mało inteligentny jeszcze plastik. Ja lubię bieliznę z konopi, lnu, wełny i bawełny, w takiej właśnie kolejności, a wiatrówka impregnowana na ciepło, kiedy pada na wierzch. Nie wiem co złego jest w mokrej od potu bieliźnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie wiem co złego jest w mokrej od potu bieliźnie. mokra jest, i na zimnie można się przeziębić
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo w zimie nie należy się pocić na dworze. Każdy Eskimos wie, że spocić się to umrzeć...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W igloo mają powyżej zera.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Kupiłem tą kurtkę w wersji rowerowej bo z kapturem była. Plastykowa ma być tyle że przy okazji ma nie przepuszczać wody a oddychać, inteligentny plastik byłem w Sridlu po sroltaśmę i przy okazji oglądnąłem je. Poliestrowo- poliamidowo - pcv . Wątpię czy będzie oddychać, chyba... że gwoździem podziurawisz jak durszlak
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Warto było w upały nie odpuszczać. Teraz jest lekko i nawet nie wiadomo kiedy już jest koniec - bardzo przyjemne uczucie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to warto podnieść teraz poprzeczkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Racja, zapasy trza robić.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
4km - starczy mi. Mokro, niby chłodno na termometrze, ale ciepło z tej wilgoci w sumie. Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
mokro i wilgoć. Dopóki nie wytarłem się ręcznikiem. Godzinę popływałem na plecach. Woda za ciepła pod dachem. Plusem było, że sam medytowałem patrząc w dach.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niby chłodno, a ciepło do przebieżki. 4km/20min. na dobranoc . Z bieżni widok na burzę gdzieś hen, w okolicy śląska.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
2 km / h
ale mały dystans, 1 km , tempo średnie, naprzemiennie trzema stylami. 21 min. Za ciepło dziś na basen. Ale suszyć się przynajmniej nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Dziś biegałam. Korek na ulicy taki, że szybciej się szło, a tramwaj miał wypadek... No i pobiegłam sobie trochę tak z jeden przystanek, dwa przeszłam szybkim krokiem... Koniec biegania. Ale się gorąco zrobiło . No i tak komunikacja miejska spowodowała, że biegałam. Koniec.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja z komunikacją nie biegam. Ostatni raz był chyba w podstawówce i dalej razem nie biegamy . Dziś skromne kilka okrążeń z zabawami.
|
|
|
|
|
|
|
|