RafałS
|
Rozumiem, że Ci się nie podoba, ale mam to gdzieś. ... Ojojojojoj. Aż tak zaraz to nie. Mały żarcik. No powiedzmy pół-żarcik najwyżej w korpo temacie. Ale żeby brać tak do siebie, niepotrzebnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Ale jak sie często pozbywa nasienia, to poziom testosteronu jest bardzo wahliwy... Dlatego "wąsate" kobiety po menospadkowym, spadku estrogenu i progesteronu są uprzywilejowane, szczególnie gdy pojawia się u nich hiperandrogenizm...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Sory - muszę się uspokoić, bo sam nie rozumiem co piszę z pozycji obecnie wykonywanego zawodu!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, powściągnij konie nieco. Dzisiaj leciutko, bo przecież miałem odpoczywać. -rwanie odważników oburącz 4x10@24kg -wyciskanie huśtawkowe 4x5@32kg -hack przysiad 2x6@32kg. I już.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie wiem, czy nie dam się wciągnąć w nowe przedsięwzięcie związane z dietetyką, jeśli nie będę musiał rezygnować z busiarstwa... 2-go czerwca zdecyduję...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dietetyka by zyskała na tym...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wlasnie tego się najbardziej obawiam, bo to jeszcze jakich głupot większych niż zwykle mogę naopowiadać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najgorsze, że sam nie rozumiem co pisze np: o tym testosteronie i kobiecie z brodą - jake zaś androgeny przy jajnikach!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale jakby co, to niech się te brodate nie przejmują, bo to fizjologiczne, tylko trzeba ewentualnie się golić...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najgorsze, że sam nie rozumiem co pisze np: o tym testosteronie i kobiecie z brodą - jake zaś androgeny przy jajnikach! Jajniki już nieczynne estrogennie, ale produkują nieco testosteronu. Poza tym słabe androgeny nadnerczowe; DHEA i androstendion, robią ten wąsik.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jak sie często pozbywa nasienia, to poziom testosteronu jest bardzo wahliwy... Dlatego "wąsate" kobiety po menospadkowym, spadku estrogenu i progesteronu są uprzywilejowane, szczególnie gdy pojawia się u nich hiperandrogenizm... Z tego, co czytam, to najwyższe poziomy testosteronu mają mężczyźni, którzy niezbyt regularnie ćwiczą, nie są najszczuplejsi i nie unikają pracy na świeżym powietrzu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Od kiedy jest niebieska tabletka trzeba o serce tylko dbać, aby nie zawiodło podczas "strzelania" ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe a niedawno sie nabijalem z tych zestrachancow, ze estrocioty z cyckami i bez jaj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No nie wiem, czy nie dam się wciągnąć w nowe przedsięwzięcie związane z dietetyką, jeśli nie będę musiał rezygnować z busiarstwa... 2-go czerwca zdecyduję... Czyli tak: pomogę, bo mi sumienie inaczej nie pozwala, a co będzie dalej - zobaczymy... Jeszcze nie zdecydowałem, bo za mało danych.
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Jakie polecacie ćwiczenia do wykonywania w domu bez sprzętu na brzuch i klatkę piersiową?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Równo za tydzień startuje w Mistrzostwach Polski Masters w PC.
Przygotowywałam formę od dłuższego czasu, ale moja góra szwankuje z powodu braku pomostu. Nic to, nie jest najgorzej. Teraz lekkie, leciutkie treningi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tydzien szybko zleci... A górą się nie przejmuj, bo adrenalina startowa pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|