Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3646999 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładny wystrój. Duży chłop, ale rozlazły taki, "niezwiązany w stawach", zupełnie inaczej dźwiga, inaczej niż Europa czy Chiny. Zarzut wysoki, siad głęboki, powinno być ładnie, ale zabrakło "zapasu w ruchach", zaczął wstawać jak jeszcze sztanga mu nie siadła na ramionach. Wybicie niedokładne, za szybko zaczął, nie ustawił się dobrze i nie uspokoił sztangi. Może emocje nie wiem, nie wiem też z czego się cieszył, bo ani ładne to nie było, ani techniczne, ja bym mu nie zaliczył. Może jestem zboczony, ale ja lubię boje wykonywane pewnie, mocno, z zaakcentowanymi pauzami, ruchy podociągane, idealnie zgrane ręce i nogi. Taki Ilin czy nasz Kołecki, pach, pach, zak, zak i góra! Boje ciężarowe powinny też ładnie wyglądać, a nie być wyzipane.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zobaczę, jak dorwę iPada mojej pani.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ładny wystrój. Duży chłop, ale rozlazły taki, "niezwiązany w stawach", zupełnie inaczej dźwiga, inaczej niż Europa czy Chiny. Zarzut wysoki, siad głęboki, powinno być ładnie, ale zabrakło "zapasu w ruchach", zaczął wstawać jak jeszcze sztanga mu nie siadła na ramionach. Wybicie niedokładne, za szybko zaczął, nie ustawił się dobrze i nie uspokoił sztangi. Może emocje nie wiem, nie wiem też z czego się cieszył, bo ani ładne to nie było, ani techniczne, ja bym mu nie zaliczył. Może jestem zboczony, ale ja lubię boje wykonywane pewnie, mocno, z zaakcentowanymi pauzami, ruchy podociągane, idealnie zgrane ręce i nogi. Taki Ilin czy nasz Kołecki, pach, pach, zak, zak i góra! Boje ciężarowe powinny też ładnie wyglądać, a nie być wyzipane. No, właśnie. Skrytykował technikę Viktora przy rwaniu a ja tego podejścia bym mu nie zaliczyła też , bo moim zdaniem był docisk. I jak wąsko nogi? Ale na Mistrzostwach Świata prezentował się dobrze, lepiej. https://www.youtube.com/watch?v=vXQ2wsJ9Kbk
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja widzę, ale co mi tam jakiś Viktor... "Pantera" w ulubionych - to jest to!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja widzę, ale co mi tam jakiś Viktor... "Pantera" w uluboinych - to jest to! Jaka Pantera?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jaka Pantera? Te plery zorane atramentem w "muzyka"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jaka Pantera? Te plery zorane atramentem w "muzyka" Aaaa,
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ba! Nie wiem jak on może mieć taką siłę przy takiej ruchomości w stawach. Mnie się podoba jeszcze Lidia Valentin, ale ona mi się w ogóle podoba i ma niezłe bicepsy. http://m.youtube.com/watch?v=rxlZ2dyeh44Jest z nią jeszcze taki film slow motion jak podrzuca, pięknie widać, na zwolnieniu się nie oszuka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ba! Nie wiem jak on może mieć taką siłę przy takiej ruchomości w stawach. Mnie się podoba jeszcze Lidia Valentin, ale ona mi się w ogóle podoba i ma niezłe bicepsy. http://m.youtube.com/watch?v=rxlZ2dyeh44Jest z nią jeszcze taki film slow motion jak podrzuca, pięknie widać, na zwolnieniu się nie oszuka. W tych zwolnienia to specjalizuje się Hookgrip. Przepiękne ujęcia. Lydia jest super.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie.